.com
$ 4.99 $ 26.99 /1. år
.one
$ 1.99 $ 16.99 /1. år

Log ind

Kontrolpanel Webmail Hjemmesideprogram Webshop File Manager WordPress

Privatlivsmeddelelse

GDPR

Gældende fra 1.1.2022

Denne privatlivsmeddelelse forklarer, hvordan oplysninger om dig indsamles, bruges og videregives af one.com, når du bruger vores websted, mobilapplikationer og andre onlineprodukter og -tjenester (samlet benævnt "Tjenester(ne)"), eller når du på anden måde interagerer med os.

Vi kan løbende ændre denne privatlivsmeddelelse. Hvis vi foretager ændringer, reviderer vi datoen øverst i meddelelsen, og afhængigt af de specifikke ændringer kan vi give dig yderligere oplysninger. Vi opfordrer dig til at gennemse privatlivsmeddelelsen, hver gang du åbner vores Tjenester, for at holde dig informeret om vores praksis for oplysninger, og hvordan du kan beskytte dit privatliv.

1. Indsamling af personoplysninger

1.1 Indsamling ved køb

Når du foretager et køb hos one.com, indsamler one.com dine kontaktoplysninger og din fødselsdato.

Når du ønsker at registrere visse topdomæner, kan vi kræve yderligere identifikation. I nogle lande er vi juridisk forpligtet til at bede om dit personnummer (f.eks. i Danmark, jf. Lov om internetdomæner, se kapitel 3, § 11, stk. 2, punkt 1, i Databeskyttelsesloven) for at kunne registrere domænet på vegne af dig. Hvis du giver dit samtykke til vores nyhedsbreve, bruger vi din e-mailadresse til dette formål.

Du kan hjælpe one.com med at holde dine personlige oplysninger præcise ved at opdatere dine kontaktoplysninger i "one.com-kontrolpanelet". Vi råder dig til at gøre det, hver gang dine oplysninger ændres.

1.2 Anden indsamling

Når du tilgår eller bruger vores Tjenester, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, herunder:

  • Logoplysninger: Vi logger oplysninger om din brug af vores Tjenester, herunder den type browser, du bruger, tider for tilgang, viste sider, din IP-adresse og den side, du besøgte, før du navigerede til vores Tjenester.
  • Enhedsoplysninger: Vi indsamler oplysninger om den enhed, du bruger til at tilgå vores Tjenester, herunder oplysninger om enhedens software og hardware, MAC-adresse (Media Access Control) og andre unikke enhedsidentifikatorer, enheds-token, oplysninger om mobilnetværk og tidszone.
  • Anvendelsesoplysninger: Vi indsamler oplysninger om din anvendelse af vores Tjenester, herunder hvilke applikationer du bruger.
  • Forbrugsoplysninger: Vi indsamler oplysninger om dine forbrugsvaner i forbindelse med din brug af vores Tjenester, herunder hvilke køb du foretager.
  • Oplysninger, der indsamles med cookies og andre sporingsteknologier: Vi bruger forskellige teknologier til at indsamle oplysninger, og dette kan omfatte afsendelse af cookies til din computer eller mobilenhed. Cookies er små datafiler, der gemmes på din computers harddisk eller i enhedens hukommelse, og de hjælper os med at forbedre vores Tjenester og din oplevelse og se, hvilke områder og funktioner i vores Tjenester der er populære. Se vores cookiepolitik for yderligere oplysninger.
  • Oplysninger ved hjælp af web-beacons (også kaldet "tracking pixels"). Web-beacons er elektroniske billeder, der kan bruges i vores Tjenester eller e-mails, og de hjælper med at levere cookies, tælle besøg og forstå anvendelse og kampagneeffektivitet.
  • Vi indsamler også andre oplysninger, som du giver direkte til os, f.eks. når du deltager i konkurrencer og kampagner, anmoder om kundesupport, sender os en e-mail eller på anden måde interagerer med os. De typer oplysninger, vi indsamler om dig, omfatter dit navn, din e-mailadresse og alle andre oplysninger, du vælger at give.
  • Vi kan også indhente oplysninger fra andre kilder og kombinere dem med oplysninger, som vi indsamler via vores Tjenester. Vi kan indsamle oplysninger fra app-butikker, når du downloader eller opdaterer en af vores applikationer.

Brug af HubSpot

For at administrere og optimere vores marketingaktiviteter bruger vi løsninger fra HubSpot, Inc. Two Canal Park, Cambridge, MA 02141, USA (herefter benævnt HubSpot). Vi kan bruge dette værktøj til at sende marketing-e-mails (såsom nyhedsbreve eller spørgeundersøgelser) og spore performance for disse (som f.eks.åbningsrate). Vi bruger også løsningerne til at administrere vores konti på sociale medier. Hvis du har givet samtykke til, at vi kan bruge din e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger i vores markedsføring, behandler vi din e-mailadresse ved hjælp af HubSpot for at kontakte dig, baseret på dit samtykke (retligt grundlag, art. 6., stk. 1. I GDPR, databeskyttelsesforordningen). Hvis du ikke længere ønsker at modtage sådanne e-mails fra os, kan du til enhver tid afmelde dig via et link i e-mailen, og derved tilbagekalde dit samtykke til fremtidig brug. Vi har indgået en aftale om databehandling med HubSpot i henhold til art. 28 i persondataloven. Dataene opbevares i europæiske datacentre. Oplysningerne opbevares, så længe det er nødvendigt for at opfylde formålet, eller til, der anmodes om sletning. Yderligere information om HubSpots behandling af data kan findes her.

Hvis du bestiller på vegne af en virksomhed/juridisk person, gælder denne privatlivsmeddelelse, når vi indsamler personoplysninger om dig som kontaktperson.

2. Brug af personoplysninger

Vi kan bruge oplysninger om dig til forskellige formål, herunder:

  • Vores legitime interesse i eller kontraktmæssige forpligtelse til at levere, vedligeholde og forbedre vores nuværende Tjenester, jf. artikel 6, stk. 1, litra f), og artikel 6, stk. 1, litra b), i GDPR
  • Vores legitime interesse i at udvikle, forbedre og optimere nye og nuværende Tjenester, jf. artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR
  • Vores legitime interesse i og kontraktmæssige forpligtelse til at sende dig tekniske meddelelser, opdateringer, sikkerhedsadvarsler og support samt administrative meddelelser, jf. artikel 6, stk. 1, litra f), og artikel 6, stk. 1, litra b), i GDPR
  • Vores legitime interesse i at behandle dine personoplysninger for at fortælle dig om produkter, Tjenester, tilbud, kampagner og begivenheder, der tilbydes af one.com og andre, og levere nyheder og oplysninger, som vi mener vil være af interesse for dig, jf. artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR. Vi vil dog kun videresende materiale som direkte markedsføring, når vi forinden har fået dit samtykke til markedsføring
  • Personliggøre og skræddersy reklamer, indhold eller funktioner til dig personligt, såkaldt profilering og adfærdsbaseret markedsføring baseret på dit samtykke, jf. artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR
  • Vores legitime interesse i at behandle og levere konkurrencer og belønninger, jf. artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR. Vi vil dog kun videresende materiale som direkte markedsføring, når vi forinden har fået dit samtykke til markedsføring
  • Vores legitime interesse i at overvåge og analysere tendenser, anvendelse og aktiviteter i forbindelse med vores Tjenester, jf. artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR
  • Vores legitime interesse i at sammenkæde eller kombinere oplysninger, som vi får fra andre, og som skal hjælpe os med at forstå dine behov og give dig bedre service, jf. artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR
  • At varetage alle andre formål, hvortil oplysningerne blev indsamlet, herunder at levere de ønskede Tjenester, jf. artikel 6, stk. 1, litra b), i GDPR
  • Som reaktion på en anmodning om oplysninger, hvis vi mener, at videregivelse er i overensstemmelse med gældende lovkrav, jf. artikel 6, stk. 1, litra c), i GDPR og
  • Vores legitime interesse i at indsamle statistikker, gennemføre og sende markedsundersøgelser og sende kundetilfredshedsundersøgelser, jf. artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR.

Vi kan dele oplysninger om dig på følgende måde eller som beskrevet i denne privatlivsmeddelelse:

  • Hvis vi mener, at dine handlinger er i modstrid med ånden eller sproget i vores vilkår eller politikker, eller for at beskytte one.coms eller andres rettigheder, ejendom og sikkerhed. Behandlingen er baseret på vores legitime interesse, jf. artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR
  • Til at forfølge vores legitime interesse i at anmelde misbrug eller åbenbar ulovlig aktivitet, jf. artikel 6, stk. 1, litra e), i GDPR
  • I forbindelse med, eller under forhandlinger om, fusion, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller erhvervelse af hele eller en del af vores forretning til en anden virksomhed. Behandlingen er baseret på vores legitime interesse, jf. artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR
  • I forbindelse med eller under forhandlinger om fusion, salg af selskabets aktiver, finansiering eller erhvervelse af hele eller en del af vores virksomhed til et andet selskab, jf. artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR
  • Vi kan overføre dine kontaktoplysninger til andre virksomheder, hvorfra du har købt yderligere tjenester via one.com, og
  • Vi kan også dele anonymiserede oplysninger, der ikke med rimelighed kan bruges til at identificere dig, under hensyntagen til rimelige og lovlige midler.
  • Vores Tjenester kan tilbyde funktioner til deling på sociale netværk og andre integrerede værktøjer (f.eks. Facebooks "Synes godt om"-knap), der giver dig mulighed for at dele handlinger, du foretager på vores Tjenester, med andre medier og omvendt. Brugen af sådanne funktioner gør det muligt at dele oplysninger med dine venner eller offentligheden, afhængigt af de indstillinger, du har hos det foretagende, der leverer funktionen til deling på sociale netværk. Du kan hos leverandørerne af disse funktioner finde flere oplysninger om formålet med og omfanget af indsamling og behandling af oplysninger vedrørende funktioner til deling på sociale netværk i de pågældendes privatlivspolitikker.
  • Vi kan tillade, at tredjeparter leverer reklamer og analysetjenester i forbindelse med vores Tjenester. Disse foretagender kan bruge cookies, web-beacons og andre sporingsteknologier til at indsamle oplysninger om din brug af vores Tjenester, herunder din IP-adresse, MAC-adresse, enhedsidentifikatorer, software- og hardwareoplysninger, browseroplysninger, tidszone og oplysninger om anvendelse. Oplysningerne kan bruges af one.com og andre til bl.a. at analysere og spore data, bestemme populariteten af bestemt indhold, levere reklamer og indhold, der er målrettet dine interesser, og bedre forstå din aktivitet på vores Tjenester. Der er integreret analyseteknologier fra tredjeparter i vores Tjenester, så hvis du ikke ønsker at være omfattet af disse teknologier, skal du ikke bruge eller tilgå vores Tjenester. Vores Tjenester kan også integrere tredjeparts-API'er (Application Program Interfaces), der giver andre mulighed for at indsamle og behandle oplysninger om dig, herunder dine geolokaliseringsoplysninger, for at give dig skræddersyede annoncer, tilbud og andet indhold. Du kan til enhver tid kontrollere indsamling og brug af dine geolokaliseringsoplysninger. Du kan til enhver tid deaktivere lokaliseringsbaserede tjenester ved at tilpasse din mobilenheds indstillinger. Behandlingen vil være baseret på dit samtykke, jf. artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR.

3. Modtagere af dine personoplysninger

"Dine personoplysninger" er de oplysninger, vi indsamler om dig ved køb (som beskrevet i afsnit 1.1) og ved anden indsamling (som beskrevet i afsnit 1.2). Personoplysninger kan også overføres til de foretagender, der er anført i afsnit 1.2 ovenfor.

3.1 Videregivelse til andre one.com-enheder

Vi videregiver dine personoplysninger til modtagere, som vi samarbejder med, når vi bruger dine personoplysninger, som beskrevet i afsnit 2. Dette omfatter (i) vores supportcentre, der ligger i Filippinerne, Sverige, Norge, Holland og Danmark, (ii) vores serverparker, der ligger i Danmark og Norge, og (iii) systemaktiviteter i Danmark og Indien. Disse modtagere behandler dine (kunde)data i nogle tilfælde i rollen som databehandlere i henhold til indgåede aftaler om databehandling. Vores supportcentre behandler dine data (kundedata) som databehandler på vegne af one.com, når det er nødvendigt at yde dig support. Vores datacentre er der, hvor vi hoster de data, du lægger på vores websteder. Europa-Kommissionens standardkontraktbestemmelser anvendes, hvis behandlingen foregår i et usikkert tredjeland.

3.2 Videregivelse til one.coms samarbejdspartnere

Vi bruger flere partnere og underleverandører, som vi har aftaler om databehandling med, til efter behov at behandle personoplysninger og levere de nødvendige tjenester. Dette omfatter IT-udbydere og udbydere, der scanner dit websted i forbindelse med køb af vores produkter og Tjenester. Europa-Kommissionens standardkontraktbestemmelser anvendes, hvis behandlingen foregår i et usikkert tredjeland.

3.3 Overførsel til domænenavnsmyndigheder

Som en del af vores forpligtelser som domænenavnsregistrar er one.com forpligtet til at give bestemte oplysninger til navngivningsmyndigheder over hele verden om kunder, der registrerer domænenavne hos one.com.

Disse oplysninger varierer alt efter retningslinjerne fra domænenavnsmyndigheden. Generelt omfatter de data, vi leverer, dine kontaktoplysninger (navn og adresse), men de kan også omfatte din e-mail, dit telefonnummer og din fødselsdato. Den relevante navngivningsmyndighed kan gøre sådanne oplysninger tilgængelige for offentligheden via åbne, tilgængelige mapper med domænenavnsejere, såkaldte whois. Grundlaget for videregivelse er vores juridiske forpligtelse, jf. artikel 6, stk. 1, litra c), i GDPR.

3.4 Overførsel af data til domstole eller myndigheder

Dine data (kundedata) er oplysninger, som du har lagt på dit webhotel hos one.com, f.eks. e-mails, internetsider, fotos og databaseindhold. one.com danner sig ikke en mening om eller udfører juridisk gennemgang af dine data (kundedata) på din webhotelkonto. Vi henviser til vores separat udarbejdede dokumenter i denne forbindelse for yderligere oplysninger om udlevering til domstole eller myndigheder. Videregivelse til domstole eller myndigheder vil være baseret på den legitime interesse i at fastslå retlige krav, jf. artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR, og fordi det er nødvendigt at udføre en opgave i offentlighedens interesse, jf. artikel 6, stk. 1, litra e), i GDPR.

3.5 Overførsel af data til inkassobureauer

Vi kan overføre personoplysninger til inkassobureauer, der fungerer som separate dataansvarlige, med det formål at opkræve betalinger og overholde inkassoreglerne i henhold til Artikel 6 (1) (b) og (c) i GDPR.

4. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personlige oplysninger, når vi ikke længere har brug for dem til et eller flere af de formål, der er beskrevet ovenfor. I almindelighed betyder det, at vi gemmer dine personoplysninger, så længe der stadig er et aktivt abonnement, og når det kræves for at levere Tjenesten og yde support. Ellers opbevarer vi dine personoplysninger i op til otte uger efter opsigelsen eller længere, hvis vi er forpligtet til at gøre det i henhold til lovgivningen (f.eks. skal bogføringsmateriale generelt gemmes i fem år fra udgangen af det pågældende regnskabsår).

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, gemmes personoplysningerne, indtil du trækker dit samtykke til markedsføringen tilbage.

Personoplysninger kan også gemmes, så længe det er nødvendigt til det formål, hvortil de er indsamlet, eller længere, hvis det kræves i henhold til en kontrakt, i henhold til gældende lovgivning, eller til at påvise, udøve eller forsvare retlige krav. Hvis du har givet samtykke til cookies, henviser vi til pop op-vinduet om cookies, hvad angår opbevaringsperioderne for disse.

Dataene kan dog behandles og gemmes i længere tid i anonymiseret form, så vi kan forbedre Tjenesten.

5. Cookies

Vi bruger cookies på vores websted. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Kundedatapolitik.

6. Sikkerhed

Vi har indført sikkerhedsforanstaltninger til at sikre, at vores interne procedurer lever op til egne høje standarder for sikkerhedspolitikken. Derfor bestræber vi os på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine data. Dette omfatter i givet fald kryptering af data og pseudonymisering eller anonymisering.

Det omfatter også fysisk og logisk adgangskontrol, sikkerhedskopiering, logfiler, krypteret kommunikation og andre foranstaltninger til imødegåelse af risici.

7. Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at blive informeret om de personoplysninger om dig, som vi behandler, men med visse lovbestemte undtagelser. Du har også ret til at modsætte dig indsamling og yderligere behandling af dine personoplysninger, herunder profilering/automatiseret beslutningstagning, samt behandling baseret på vores legitime interesser. Desuden har du ret til at få dine personoplysninger berigtiget, slettet eller blokeret. Derudover har du ret til at modtage oplysninger om dig selv, som du har givet os, og til at få disse oplysninger overført til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller at udøve nogle af disse rettigheder, bedes du kontakte one.com.

8. Tilbagetrækning af samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage, og derefter vil vi ikke behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen baseret på et andet formål. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, bedes du kontakte one.com. Tilbagetrækningen af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækningen.

9. Ændring af data osv.

Hvis du vil have os til at opdatere, ændre eller slette de personoplysninger, vi behandler om dig, hvis du vil have adgang til dataene, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du kontakte one.com.

10. Klager

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, bedes du kontakte os som angivet ovenfor. Du kan også kontakte det svenske datatilsyn: Integritetsskyddsmyndigheten, Drottninggatan 29, 104 20 Stockholm, Sverige.

11. Dataansvarlig, kontaktoplysninger og databeskyttelsesrådgiver

Data Controller
One.com Group AB
Carlsgatan 3
211 20 Malmö

Databeskyttelsesrådgiver (DPO)
Bech-Bruun
DPO Service
Langelinie Allé 35
2100 København Ø, Danmark
Mobil: +45 72 27 30 02