Forårsfeber: Prøv hosting gratis i 3 måneder og få op til 90 % rabat på domæner. **

Benyt tilbud
.com
$ 5.99 $ 26.99 /1. år
.one
$ 1.99 $ 16.99 /1. år

Log ind

Kontrolpanel Webmail Hjemmesideprogram Webshop File Manager WordPress

Dit indbyggede gratis spamfilter er blevet bedre

Det gratis spamfilter, som følger med vores e-mailtjeneste, er blevet tilknyttet Spamhaus, en af de største samlinger af spam-lister i hele verden. Dette er den seneste af en række teknologiske investeringer rettet mod at reducere den mængde spam, der når din mailboks.

Spamhaus Project er en førende non-profit organisation, som er ansvarlig for at bekæmpe spam, og beskytter over 3 mia. e-mailbrugere. Med integrationen er vores spamfilter langt bedre i stand til at filtrere spam og malware fra, som sendes til vores mailservere, før det når dig.

Spam er ikke kun irriterende junk, det er en af de største kilder til cyberangreb. Det er utrolig vigtigt for vores e-mailtjeneste og din sikkerhed at undgå, at spam når din mailboks. Denne opgradering er endnu et skridt mod at tilbyde en sikker, annoncefri e-mailtjeneste uden meromkostninger for alle vores webhosting-kunder. Du kan nemt aktivere virus- og spamfiltret til en hvilken som helst mailboks fra kontrolpanelet i one.com. 

Spamhaus implementering af anti-spam lister bliver automatisk integreret med vores Halon mail serverløsning. Du kan læse mere om, hvordan vi har integreret Halon i vores case study.

Tilbage til nyheder