Vårfeber: Prøv hosting gratis i 3 måneder og få opp til 90% rabatt på domener. **

Prøv nå
.com
$ 5.99 $ 26.99 /1. år
.one
$ 1.99 $ 16.99 /1. år

Logg på

Kontrollpanel Webmail Nettsidebygger Nettbutikk File Manager WordPress

Oppdag Webmail i Mørk modus for en bedre e-postopplevelse

Er du en som jobber til langt på natt eller begynner dagen tidlig om morgenen? Mørk modus for Webmail er her for deg, og oppfyller en etterlengtet kundeforespørsel. For mange reduserer det belastningen på øynene, spesielt i arbeidsmiljøer med lite lys. Med Mørk modus for Webmail tilpasser E-post-, Innstillinger- og Kontaktsidene seg automatisk til datamaskinens innstillinger for mørk modus.

Mange av oss finner oss selv i å jobbe i de stille timene, enten det er for å ta igjen e-poster, planlegge dagen vår eller bare nyte litt uavbrutt fokus. Mørk modus for Webmail er en game changer for de som jobber i svakt belyste rom.

Når enheten din er i mørk modus, aktiverer Webmail automatisk sin egen Mørk modus, noe som skaper en en behagelig opplevelse for øynene. For de som foretrekker manuell kontroll, kan du også aktivere Mørk modus i menyen øverst til høyre i Webmail.

Mørk modus er for øyeblikket tilgjengelig for E-post-, Innstillinger- og Kontaktsidene. Men det er ikke alt: Snart vil Mørk modus også være tilgjengelig for Webmail-kalenderen! Vi holder deg oppdatert på dette, så husk å sjekke “Hva er nytt?”-seksjonen øverst til høyre i Webmail.

Tilbake til nyheter