Konfigurera virus och- spamfilter

Välj Kontrollpanel för att konfigurera ditt virus- och spamfilter.

Ange Domän och Lösenord. Lösenordet återfinns i det brev med koder som vi har skickat. Klicka på Log on (Logga in)

Logga in på Kontrollpanelen för att komma till virus- och spaminställningarna.

Välj Virus & Spam

Klicka på Virus & Spam-ikonen i Kontrollpanelen.

Hitta det e-postkonto du vill skydda och skjut knappen till höger.

Välj den e-postadress som du vill ändra virus- och spamskyddet för.

Filtret är aktiverat och knappen byter färg till grön.
Läs förklaringen i kontrollpanelen för mer information.

Ange de inställningar du föredrar för virus- och spamfiltret.