Uppdatera ditt lösenord för MariaDB

Du kan ändra lösenord för din databas under PHP & Databas - MariaDB i kontrollpanelen på One.com.

Gå till avancerade inställningar för att förnya ditt lösenord för MySQL.

Se ditt nuvarande MariaDB-lösenord

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, är det möjligt att ta reda på vad det nuvarande lösenordet är. För att visa eller dölja lösenordet, klicka på ögon-ikonen till höger.

Fortsätt till formuläret för att byta MySQL-lösenord.

Klicka på penn-ikonen om du vill ändra lösenordet.
Skriv in ditt nya lösenord och tryck på ikonen med roterande pilar för att spara.

Fyll i och bekräfta ditt nya MySQL-lösenord.

Observera: Kom ihåg att uppdatera dina inloggningsuppgifter för alla CMS du har installerat, t.ex. WordPress.