Om du behöver mer än ett login till dina webbutrymmen

Du kan skapa gästanvändare och ge dem tillgång till utvalda funktioner i din kontrollpanel. På det här viset kan du ge någon tillgång till att hantera olika funktioner på webbutrymmet utan att dela med dig av ditt personliga lösenord.

Skapa en gästanvändare

1. Logga in på din kontrollpanel och klicka på Gästanvändare.
  2. Klicka på Lägg till ny gästanvändare.
  3. Ange e-postadressen för den nya användaren. Detta kommer att bli e-postadressen som används för att logga in.
  4. Ställ in användarbehörigheter genom att markera rutorna.
  5. Klicka på Lägg till.

Ett e-postmeddelande med en länk för att välja ett lösenord kommer nu att skickas till gästanvändaren.

Notera: Om det redan existerar en användare med den här e-postadressen, kommer gästanvändaren inte att motta ett e-postmeddelande. Domänen kommer helt enkelt att läggas till den befintliga användaren och blir synlig i kontrollpanelen.
Enter the email address of the guest user, set permissions and click Add.