Kan jag skicka mail från min webbsida?

Om du önskar att skicka e-mail från din webbsida via ett script kan du naturligtvis göra detta.

Det finns olika sätt du kan göra detta på. Vi rekommenderar att du använder Metod 1 som beskrivs nedan.

Metod 1 - Skicka e-post med funktionen mail() i PHP (Rekommenderas)

Vi rekommenderar att du använder funktionen mail() i PHP för att göra detta:

Lär dig mer om funktionen mail() i PHP

Observera att "To"- eller "From"-adressen måste vara en aktiv e-postadress på din domän hos One.com.

Metod 2 - Skicka e-post med SMTP

Om du hellre vill skicka e-post med SMTP via ett skript på din webbplats ska konfigurationen använda den här informationen:

Värd: mailout.one.com
Port: 587
Kryptering: TLS
Autentisering: Användarnamn (e-postadressen) och lösenord

Observera att "From"-adressen måste vara en aktiv e-postadress på din domän hos One.com, och den måste matcha e-postadressen som du anger för autentiseringen.

Lär dig mer om funktionen mail() i PHP
Hur använder jag FormMail?
Hur skickar jag nyhetsbrev med One.coms e-posttjänst?