Hur skapar jag en sida med en annan mall?

Som standard skapas en sida med samma mall som den aktiva sidan, men du kan även skapa en sida med en annan mall.

Steg 1 - Klicka på Ny sida
Steg 2 - Ändra mall
Steg 3 - Välj mall
Steg 4 - Välj en layout
Steg 5 - Ange ett namn
Steg 6 - Klart!

Steg 1 - Klicka på Ny sida

Klicka på + Ny sida i sidfliken.

Click New Page (Duplicate)

Steg 2 - Ändra mall

Längst ner, brevid "Den nya sidan kommer att använda mallen...", klicka på Ändra.

Change the active template for your new page
Tips: Om du vill välja en helt ny mall, klicka på Upptäck One.coms mallar och välj en ny mall.

Steg 3 - Välj mall

Välj den mall du vill använda och klicka på Spara.

Select another template for your new page

Steg 4 - Välj en layout

Välj en av de fördefinierade layouterna eller välj en blank sida.

Klicka på Förhandsgranska för att se ett exempel av layouten. Klicka på Lägg till.

Select a layout for your new page

Steg 5 - Ange ett namn

Ange ett namn på din sida och klicka på OK för att spara. Namnet kommer att synas i din meny.

Enter a name for the new page

Steg 6 - Klart!

Du kan nu börja redigera din nya sida.

Your new page with a different template is now done