Hur skapar jag en länk i Hemsideprogrammet?

Steg 1 - Markera texten
Steg 2 - Klicka på länk-ikonen
Steg 3 - Välj var du vill länka till
Steg 4 - Välj om länken ska öppnas i ett nytt fönster
Steg 5 - Klart!

Steg 1 - Markera texten

Klicka för att redigera komponenten och markera texten du vill göra till en länk.

Select the text you want to link to

Steg 2 - Klicka på länk-ikonen

Under Egenskaper, klicka på länk-ikonen. Den ser ut som en kedja.

Click the link icon

Steg 3 - Välj var du vill länka till

Du kan länka till olika alternativ. Välj var du vill länka till.

• Sida i hemsideprogrammet - Länka till en befintlig sida i hemsideprogrammet, till exempel din kontaktsida.
  • Fil - Länka till en fil som är sparad på ditt webbutrymme, till exempel en .pdf-fil med dina affärsvillkor.
  • Extern URL - Länka till en annan hemsida, kanske till en intressant artikel eller guide.
  • E-post - Ange en e-postadress som du vill länka till. Om en besökare klickar på länken kommer ett nytt e-postmeddelande startas i användarens standardprogram för e-post.

Add a link to an existing page

Steg 4 - Välj om länken ska öppnas i ett nytt fönster

Du kan välja att länken öppnas i ett nytt webbläsarfönster. Detta kan vara en bra idé om du länkar till en extern hemsida. På så sätt har dina besökare fortfarande din sida öppen.

Detta alternativ är inte tillgängligt om du länkar till en e-postadress.

Choose if you want the link to open in a new window

Steg 5 - Klart!

Klicka på Spara för att skapa länken och klicka på Publicera för att göra den tillgänglig online.

Tips: Hur länken ser ut avgörs av dina Globala länkstilar. Klicka på Kugghjul-ikonen som du hittar bredvid Länk-ikonen för att redigera eller skapa dina länkstilar.
Your link has been created