Hur lägger jag till en ny sida?

Steg 1 - Klicka på Ny sida
Steg 2 - Välj en layout
Steg 3 - Ange ett namn
Steg 4 - Klart!

Steg 1 - Klicka på Ny sida

Klicka på + Ny sida i sidor-fliken.

Click New Page (Duplicate)

Steg 2 - Välj en layout

Välj en av de fördefinierade layouterna eller en blank sida. Din nya sida kommer att använda samma mall som den sida som för närvarande är aktiv.

Klicka på Förhandsgranska för att se ett exempel av layouten. Klicka på Lägg till.

Select a layout for your new page
Tips: Du kan också skapa en länk till en extern eller befintlig sida i din meny, till exempel till ditt galleri eller blogg. Klicka på Länk i menyn till vänster i popup-fönstret.

Steg 3 - Ange ett namn

Skriv in ett namn på din sida och klicka på OK för att spara. Namnet kommer att synas i din meny.

Enter a name for the new page

Steg 4 - Klart!

Du kan nu börja redigera din nya sida.

The new page is now created and can be edited