Hur gör jag min startsida till en vanlig sida?

1. Välj den sida som för närvarande är din startsida och klicka på kugghjulsikonen. Det är sidan som har en ikon med ett litet hus.
  2. Klicka sen på informationsikonen, en cirkel med bokstaven i.
  3. I popup-fönstret som öppnas, avmarkera rutan för Gör den här sidan till startsida i det nedre vänstra hörnet.
  4. Klicka på Spara för att spara dina ändringar.
Tänk på: Om din webbplats inte har en startsida måste du skriva in den exakta platsen för en sida för att den ska visas, till exempel: one-exempel.com/start.html.
Check the box to make this page not your start page