Hur flyttar jag en komponent från mall till sida?

Det är möjligt att flytta komponenter mellan mallen och en sida.

1. Klicka på komponenten som du vill flytta och håll in vänster musknapp.
  2. Dra den från överst av sidan till fliken Redigera sida eller Redigera mall.
  3. Vänta tills du ser att du har bytt läge och placera komponenten var du vill.
Tips: Du kan också kopiera komponenter över olika sidor. Välj den komponent du vill kopiera och tryck på Ctrl/Command + C. Gå till sidan du vill flytta komponenten till och tryck på Ctrl/Command + V.
You can move a component between page and template