Hur byter jag lösenord till min e-postadress?

Du kan ändra lösenord för ett e-postkonto på två ställen:

I kontrollpanelen under Mail-administration
I webbmailen under inställningar

Ändra lösenordet i kontrollpanelen

Om du har glömt ditt lösenord för webbmailen kan du ändra det i kontrollpanelen hos One.com under Mail-administration. Här kan du hantera alla e-postkonton för din domän.

Om du inte har tillgång till kontrollpanelen, kontakta vår support eller din webbplatsadministratör för mer information.

1. Logga in på din kontrollpanel hos One.com.
  2. Klicka på Mail-administration.
  3. Leta reda på den e-postadress du vill ändra lösenord för under Konton.
  4. Klicka på Redigera under Egenskaper till höger på din skärm.
  5. Skriv in ditt nya lösenord.
  6. Bekräfta ditt nya lösenord genom att skriva in det igen.
  7. Klicka på Spara för att spara dina ändringar.
Notera: Det kan ta upp till 5 minuter innan du kan logga in med ditt nya lösenord.
Change your email password under Mail administration in the control panel

Ändra lösenord i webbmailen

Om du fortfarande kommer ihåg ditt lösenord till webbmailen kan du ändra det inne i webbmailen. Du behöver inte tillgång till kontrollpanelen för detta.

1. Logga in på webbmailen med ditt e-postkonto.
  2. Klicka på Inställningar högst upp på skärmen.
  3. Klicka på Kontoadministration i menyn till vänster.
  4. Skriv in ditt nya lösenord.
  5. Bekräfta ditt nya lösenord genom att skriva in det igen.
  6. Klicka på Spara högst upp på skärmen för att spara ändringarna.
Tips: När du skrivit in ditt nya lösenord, indikerar den färgade linjen nedanför fältet hur starkt lösenordet är. Ju längre linje, desto starkare lösenord. Lär dig mer om hur du väljer ett starkt lösenord.
Change your email password directly in Webmail under Settings