Hur betalar man?

Vart kan jag betala?
Vilka betalningsalternativ kan jag använda?
Kan jag betala flera fakturor på en gång?

Vart kan jag betala?

När det finns en obetald faktura så finns det en knapp synlig i din kontrollpanel hos One.com. Klicka på knappen för att betala.

Unpaid invoice in the Control Panel

Alla obetalda fakturor för den här inloggningen finns listade. Bocka för rutan/rutorna för fakturan/fakturorna du vill betala och ange dina betalningsuppgifter.

Pay invoices

När din betalning har mottagits kommer detta att uppdateras i kontrollpanelen. Vi kommer även att skicka dig en bekräftelse via e-post.

Vilka betalningsalternativ kan jag använda?

Du kan betala för dina abonnemang eller andra tjänster med:

• Kreditkort (VISA, Mastercard, Dankort, etc)
  • Paypal

I följande länder kan du även betala med banköverföring:

Belgien, Danmark, Frankrike, Tyskland, Italien, Nederländerna, Norge, Spanien, Sverige och Storbritannien.

I vissa länder erbjuder vi även andra lokala betalsätt. Du kan se vilka betalsätt som finns tillgängliga för dig under Abonnemang in din kontrollpanel hos One.com.

Tips: Om du väljer att betala med banköverföring, var noga med att ange ordernummer och domänen du betalar för. Om denna information saknas vet vi inte vilken order betalningen ska bokföras för.

Kan jag betala flera fakturor på en gång?

Ja, alla obetalda fakturor under samma inloggning finns listade när du startar en betalning. Bocka i rutorna för fakturan/fakturorna du vill betala.