Hur betalar man?

Var betalar jag?
Vilka betalningssätt kan jag använda?
Kan jag betala flera fakturor samtidigt?

Var betalar jag?

Om det finns en obetald faktura syns det en knapp på kontrollpanelen på One.com.

1. Logga in på kontrollpanelen och klicka på Betalning av kvarstående på order.

Unpaid invoice in the Control Panel
  1. Nu visas användarens obetalda fakturor. Kryssa i den eller de fakturor som du ska betala.
  2. Välj hur du vill betala.
  3. Klicka på Godkänn.

Nu kan du fylla i dina betalningsuppgifter, beroende på vilket betalningssätt du har valt.

Pay invoices

När din betalning har bokförts uppdateras kontrollpanelen. Vi skickar också ut en bekräftelse via e-post.

Vilka betalningssätt kan jag använda?

Du kan betala online för dina abonnemang och andra tjänster med:

• Kredit-/kontokort (VISA, MasterCard, Visa Electron)
  • PayPal (Endast i eurozonen, Skandinavien, Storbritannien, Kanada, Ryssland och Mexiko)

I dessa länder kan du betala på andra sätt:

• Belgien: Banköverföring
  • Brasilien: Boletto
  • Danmark: Banköverföring, Dankort, EAN, Giro
  • Frankrike: Banköverföring
  • Tyskland: Banköverföring, Giropay
  • Italien: Banköverföring
  • Mexiko: OXXO
  • Nederländerna: Banköverföring, iDeal
  • Norge: Banköverföring med KID, EHF
  • Spanien: Banköverföring
  • Sverige: Banköverföring, Plusgiro
  • Storbritannien: Banköverföring, Maestro

Om du har valt Banköverföring som betalningssätt kommer ett OCR-nummer och One.com:s bankuppgifter att stå på fakturan.

Om dessa uppgifter inte står på din faktura, kontakta vår försäljningsavdelning för att få rätt uppgifter.

Tips: Kom ihåg att ange OCR-nummer vid banköverföring. Annars vet vi inte på vilket konto betalningen ska bokföras.

Kan jag betala flera fakturor samtidigt?

Ja, om du betalar online. När du påbörjar en betalning visas samtliga obetalda fakturor för användaren. Sätt ett kryss för den eller de fakturor som du ska betala.