Oppsett på en mobiltelefon

Dersom enheten din er en iPhone eller en smartphone som kjører Windows Phone eller Symbian operativsystemer, vær vennlig å se i våre systemspesifikke oppsetningsguider for e-post.
  1. I din mobiltelefons meny går du til innstillinger for e-postkontoer.
  2. I de tilhørende feltene taster du inn e-postadressen og passord som du opprettet i kontrollpanelet.
  3. For mailprotokoll velg IMAP (IMAP4)
  4. Bruk følgende informasjon til å gjøre klar din mobiltelefons innebygde e-postklient, slik at du kan sende og motta e-post via example.com som er ditt domene, hostet av One.com:
Brukernavn/kontonavn mail@example.com
E-postadresse: mail@example.com

For inngående server (IMAP) tast inn imap.one.com.
IMAP port: 993

For utgående server (STMP) tast inn send.one.com
SMTP port: 465

Use Authentication: Ja
Use SSL/TLS/STARTTLS: Ja

Merk: Når du setter opp e-post på en mobiltelefon, skal du inntaste alle opplysinger manuelt. Vi kan ikke garantere at mobiltelefonens automatiske innstillinger virker.