Hvordan får jeg tilgang til databasen med phpMyAdmin?

PhpMyAdmin er et verktøy basert på åpen kildekode som lar deg administrere dine MariaDB-databaser. Verktøyet leveres ferdiginstallert med ditt webhostingabonnement. I phpMyAdmin kan du importere, eksportere, optimalisere eller slette tabeller.

Hvis nettsiden din bruker en database blir alle dataene på nettsiden lagret i denne. For eksempel lagrer WordPress alle innlegg, kommentarer og artikler i en database.

Steg 1 - Logg inn
Steg 2 - Velg database
Steg 3- Administrere
Merk: Vær forsiktig når du arbeider i phpMyAdmin. Det er ikke mulig å angre endringer. Vi anbefaler at du lagrer en sikkerhetskopi før du foretar noen endringer.

Steg 1 - Logg inn

Logg på Kontrollpanelet via www.one.com og klikk på PHP & MariaDB.

PHP and MySQL in the Control Panel

Steg 2 - Velg database

Under PhpMyAdmin, øverst til høyre, klikker du på Velg database og velger den databasen du ønsker å åpne.

Select your new database

Steg 3- Administrere

Et nytt vindu med databasen din åpnes i phpMyAdmin. Se veiledningene nedenfor for å lese om du ulike tingene du kan gjøre.

View your database in phpMyADMIN