Oppdater passordet for MySQL

Du kan endre passordet til databasen under PHP & MySQL i ditt One.com Kontrollpanel.

Gå til avanserte innstillinger for å få tilgang til MySQL passord fornyelse.

Vis ditt nåværende MySQL-passord

Hvis du ikke husker passordet er det mulig å finne det nåværende passordet. For å vise eller skjule passordet klikker du på øyet til høyre.

Fortsett til skjemaet for å endre MySQL passord.

Klikk på blyanten hvis du vil endre passordet.
Skriv inn det nye passordet og trykk på de roterende pilene for å lagre.

Skriv inn og bekreft ditt nye MySQL passord.

Merk: Husk å oppdatere passordet for alle CMS-installasjonene dine, som f.eks. WordPress.