Kan jeg sende mails fra min webside?

Hvis du ønsker å sende mails fra din web-side via et script kan dette naturligvis godt la seg gjøre.

Du kan gjøre dette på ulike måter. Vi anbefaler at du bruker Metode 1, som beskrevet nedenfor.

Metode 1 - Sende e-post med PHPs "mail"-funksjon (anbefalt)

Vi anbefaler at du bruker PHPs "mail"-funksjon til dette:

Les mer om PHPs "mail"-funksjon

Merk at "Til"- eller "Fra"-adressen må være en aktiv e-postkonto på domenet ditt hos One.com.

Metode 2 - Sende e-post med SMTP

Hvis du heller vil sende e-post med SMTP via et script på nettstedet, må du bruke disse opplysningene:

Vert: mailout.one.com
Port: 587
Kryptering: TLS
Autentisering: Brukernavn (e-postadresse) og passord

Merk at "Fra"-adressen må være en aktiv e-postkonto på domenet ditt hos One.com, og må stemme overens med e-postkontoen brukt for autentisering.

Les mer om PHPs "mail"-funksjon
Hvordan setter jeg opp FormMail?
Hvordan sende nyhetsbrev med One.coms e-posttjeneste?