Hvordan overfører jeg .dk-domenet mitt til One.com?

Steg 1 - Send en bestilling via nettsiden vår
Steg 2 - Aktivere bestillingen
Steg 3 - Godkjenne flyttingen hos DK-Hostmaster

Steg 1 - Send en bestilling via nettsiden vår

For å komme i gang må du bestillle et abonnement på webhotell hos oss.

1. Skriv inn domenet ditt i det øvre, høyre hjørnet på nettsiden, og trykk på Enter-knappen på tastaturet (eller klikk på knappen med en trekant).
  2. På den neste siden velger du Ja, det er mitt domene og fullfører resten av bestillingsprosessen.
Tips: E-postadressen du oppgir her blir kontaktadresse og brukernavn på kontrollpanelet. Så sørg for å oppgi en adresse vi kan kontakte deg på.

Steg 2 - Aktivere bestillingen

Etter at du har fullført bestillingen, sender vi en bekreftelse på e-post.

• Hvis du har valgt å betale via bankoverføring, må du manuelt bekrefte bestillingen ved å oppgi SMS-koden på aktiveringssiden. Du finner en link til aktiveringssiden i bekreftelsen du mottar på e-post.
  • Hvis du har betalt på nettet (kredittkort eller lignende), vil bestillingen bli aktivert automatisk.

Steg 3 - Godkjenne flyttingen hos DK-Hostmaster

Til slutt må du bekrefte at domenet ditt hos DK-Hostmaster, registeret for .dk-domener, skal flyttes.

1. Se etter en e-post fra DK-Hostmaster i innboksen og åpne e-posten.
  2. Klikk på linken i e-posten, logg inn og bekreft at du vil flytte domenet.
  3. Domenet ditt vil bli overført til One.com i løpet av 24 timer
Tips: Du kan også gå direkte til .dk selvbetjening. Logg inn og følg instruksjonene for å overføre domenet; primær navneserver er ns01.one.com.