Hvordan legger jeg til en ny side?

Steg 1 - Klikk på Ny side
Steg 2 - Velg et oppsett
Steg 3 - Skriv inn et navn
Steg 4 - Det var alt!

Steg 1 - Klikk på Ny side

Klikk på + Ny side i sidefanen.

Click New Page (Duplicate)

Steg 2 - Velg et oppsett

Velg ett av de mange forhåndsdefinerte oppsettene eller velg en blank side. Den nye siden bruker samme mal som den siden som er aktiv.

Klikk på Vis for å se et eksempel på oppsettet. Klikk på Legg til.

Select a layout for your new page
Tips: Du kan også legge til en lenke til en ekstern eller eksisterende side i menyen, for eksempel til galleriet eller bloggen din. Klikk på Lenke i menyen til venstre.

Steg 3 - Skriv inn et navn

Skriv inn et navn på siden og klikk på OK for å lagre. Navnet vises i menyen.

Enter a name for the new page

Steg 4 - Det var alt!

Du kan nå begynne å redigere den nye siden.

The new page is now created and can be edited