Hvordan lager jeg en link i Nettsidebygger?

Trinn 1 - Velg teksten
Trinn 2 - Klikk på lenkeikonet
Trinn 3 - Velg hvor du vil lenke til
Trinn 4 - Velg om lenken skal åpnes i et nytt vindu
Trinn 5 - Det er alt!

Trinn 1 - Velg teksten

Klikk for å redigere komponenten og velge teksten som du ønsker å bruke som en lenke.

Select the text you want to link to

Trinn 2 - Klikk på lenkeikonet

Klikk på lenkeikonet under Egenskaper. Det ser ut som en kjetting.

Click the link icon

Trinn 3 - Velg hvor du vil lenke til

Du kan lenke til ulike elementer, så velg hvor du vil lenke til.

• Side i Nettsidebygger - Lag lenke til en eksisterende side i Nettsidebygger, for eksempel til kontaktsiden din.
  • Fil - Lag lenke til en fil som er lagret på webhotellet, for eksempel til en pdf-fil med dine salgsvilkår.
  • Ekstern URL - Lag lenke til et annet nettsted, kanskje til en interessant artikkel eller guide.
  • E-post - Skriv inn en e-postadresse som du vil lenke til. Hvis en besøkende klikker på denne lenken blir det åpnet en ny e-post i e-postprogrammet til den besøkende.

Add a link to an existing page

Trinn 4 - Velg om lenken skal åpnes i et nytt vindu

Du kan velge at lenken skal åpnes i et nytt nettleservindu. Dette kan være nyttig hvis du lenker til et eksternt nettsted. På denne måten beholder den besøkende fortsatt ditt nettsted åpent.

Dette alternativet er ikke tilgjengelig hvis du lenker til en e-postadresse.

Choose if you want the link to open in a new window

Trinn 5 - Det er alt!

Klikk på Lagre for å lage en lenke, og klikk på Publiser for å gjøre den tilgjengelig.

Tips: Utseendet på lenken styres av dine global lenkestiler. Klikk på tannhjul-ikonet plassert ved siden av lenke-ikonet for å redigere eller opprette dine egne lenkestiler.
Your link has been created