Hvordan kobler jeg til en SFTP-server med FileZilla?

Før du starter må du aktivere SSH-tilgang i kontrollpanelet.
  1. Åpne FileZilla
  2. Skriv inn adressen til serveren i feltet Vert (host), som du finner i Hurtigtilkoblingsmenyen.
    - (sftp.example.com - husk å skrive inn sftp, slik at du kobler til sikkert via SFTP.)
  3. Skriv inn brukernavn
    - (example.com - små bokstaver og uten "www")
  4. Skriv inn passord
    - (det samme passordet som du valgte for SSH via kontrollpanelet)
  5. Skriv inn portnummer
    - (port 22 for SFTP)
  6. Klikk Hurtigtilkobling eller trykk Enter for å koble til serveren.
  7. Klikk OK når du får en advarsel om en ukjent vertsnøkkel (host key).
Husk å bytte ut example.com med ditt eget domene.
To locate your backups on your web space you need to log in with SFTP