Email-Icon Created with Sketch. Group 3 Created with Sketch. Domains-SVG-Box Created with Sketch. Domains-SVG-Box Created with Sketch. Domains-SVG-Box Created with Sketch. Hosting-SVG-Box Created with Sketch. Hosting-SVG-Box Created with Sketch. Icon-Internet Created with Sketch. Hosting-SVG-Box Created with Sketch. Icon-Internet Created with Sketch. Icon-Internet Created with Sketch. Hosting-SVG-Box Created with Sketch. Hosting-SVG-Box Created with Sketch. Trust Pilot Stars Created with Sketch. 1-5-million Created with Sketch. black-green yellow_blue Control-panel-Icon Created with Sketch. WSB-Brush Created with Sketch. WSB-Brush Created with Sketch. WSB-Brush Created with Sketch. Email-Icon Created with Sketch. Email-Icon Created with Sketch. Email-Icon Created with Sketch. Email-Icon Created with Sketch. Icon-ECommerce-Seperator Created with Sketch. Icon-ECommerce-Seperator Created with Sketch. Icon-ECommerce-Seperator Created with Sketch. icon-slider-next Created with Sketch. icon-slider-prev Created with Sketch. Webmail-icon Created with Sketch. heart Created with Sketch. Open-24-7 Created with Sketch. 247 Created with Sketch. open24 Created with Sketch. 24 7 trusted Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch.

Hvordan inviterer jeg andre brukere til One Photo?

Du kan invitere familie og venner til galleriet ditt ved å opprette brukere for dem. På denne måten kan dere lagre alle familiebilder og videoer sammen på ett sted. Dere kan enkelt laste opp innhold fra alle enheter for å få en komplett samling fra reisen eller begivenheten.

Når du oppretter en ny bruker må du velge mellom to roller:

  • Vanlig bruker - Kan se, laste opp, slette og dele alle bilder og samlinger.
  • Administrator - Har samme rettigheter som en vanlig bruker, men kan også legge til og fjerne brukere og endre navn på galleriet.

Du kan når som helst endre rollen til en bruker.

Legge til en bruker

  1. Klikk på menyknappen øverst i det venstre hjørnet. Den ser ut som tre streker over hverandre.
  2. Klikk på Brukere.
  3. Klikk på Legg til ny bruker i det øvre høyre hjørnet.
  4. Skriv inn et navn på den nye brukeren, e-postadresssen og velg rolle for brukeren.
  5. Klikk på Legg til for å lagre.

Click Add new user in the top right corner
Tips: En hake under et brukernavn viser at brukeren har aktivert kontoen ved å velge et passord.

Relaterte artikler:

Hvordan deler jeg One Photo-galleriet mitt?
Sette opp automatisk backup til One Photo på Windows