Hvordan gjør jeg en side til min startside?

Steg 1 - Åpne Nettsidebyggeren
Steg 2 - Gå til sideinformasjon
Steg 3 - Angi som startside
Steg 4 - Du er ferdig!

Startsiden på nettstedet er den første siden som de besøkende ser når de kommer inn på domenet ditt. Hvis det ikke finnes en startside på nettstedet vil det heller ikke være synlig for besøkende. I denne guiden lærer du hvordan du gjør en side i Nettsidebyggeren til en startside.

Steg 1 - Åpne Nettsidebyggeren

Logg på One.com kontrollpanel og åpne Nettsidebyggeren.
Velg siden som du ønsker å bruke som startside i menyen til venstre og klikk på tannhjulikonet.

Tips: Du finner den nåværende startsiden ved å se etter det lille husikonet i menyen til venstre.
Select the page that you want to make your start page

Steg 2 - Gå til sideinformasjon

Klikk deretter på informasjonikonet, en sirkel med bokstaven i.

Website Builder page options

Steg 3 - Angi som startside

I vinduet klikker du av for boksen Gjør denne siden til startside nederst til venstre.
Klikk på Lagre for å lagre endringene dine.

Check make this page my start page

Steg 4 - Du er ferdig!

Startsiden er nå endret.

Your start page has now been changed