Hvordan flytter jeg .nl-domenet mitt til One.com?

Denne stegvise veiledningen forklarer hvordan du flytter .nl-domenet til One.com.

Steg 1 - Kontrollere opplysninger om registrant om be om et overføringstoken

Når du skal flytte et .nl-domene til en annen registrar, trenger du et overførignstoken (Auth-ID). Tokenet består av 12 tegn og sendes til den e-postadressen som er registrert for domenet ditt.

1. Søk etter domenet ditt i WHOISwww.sidn.nl.
  2. Kontroller at administrativ kontakt-epost er oppdatert og at domenestatus er satt til aktiv.
  3. Kontakt din nåværende registrar (hostingleverandør) og be om overføringstoken.
Tips: Hvis din nåværende registrar ikke samarbeider eller svarer, er det mulig å få overføringstoken uten involvering fra registrar. Kontakt vår support for mer informasjon.

Steg 2 - Send en bestilling på nettstedet vårt

Det neste steget er å sende en bestilling på webhosting på nettstedet vårt og aktivere den.

1. Skriv inn domenet øverst til høyre på nettstedet og trykk på Enter.
  2. På den neste siden klikker du på Ja, det er mitt domene.
  3. Velg hvilken pakke du ønsker og fortsett for å fullføre bestillingen.

Etter at du har sendt inn bestillingen sender vi deg en bekreftelse på e-post. Hvis du har betalt på nettet, vil bestillingen aktiveres automatisk. Hvis du betaler via bank, må du aktivere ordren med en SMS-kode.

Tips: E-postadressen du oppgir underKundeopplysninger blir e-postadressen vi bruker for å kontakte deg.

Steg 3 - Skriv inn overføringstoken

For å fullføre overføringen må du oppgi overføringstokenet.

1. Åpne ordrebekreftelsen du fikk på e-post.
  2. Klikk på Gå til flytting av domene-siden.
  3. Lim inn overføringstokenet (Auth-ID) i riktig felt og klikk på Flytt.

Domenet ditt er nå flyttet til One.com. Hvis det ikke fungerer med en gang, er dette fordi DNS-hurtigbufferet ikke er oppdatert. Dette tar vanligvis rundt én time.

Les mer om fremgangmåten for overføring på SIDN
Karantene: Når et .nl-domene utløper blir det satt i karantene i 40 dager. I denne perioden er det ikke mulig å bruke domenet. Det er mulig å reaktivere domenet igjen mot et gebyr. Den eneste personen som kan reaktivere domenet er registranten. Etter at karanteneperioden er utløpt, blir domenet tilgjengelig for registrering igjen.