Hvordan flytter jeg mitt .de-domene til One.com?

Denne veiledningen forklarer deg hvordan du flytter .be-domenet ditt til One.com.

Steg 1 - Be om AuthInfo-kode (Auth-ID)

Når du flytter et .de-domene til en annen registrar, trenger du en AuthInfo-kode. Koden blir sendt til den e-postadressen som er registrert på domenet ditt.

1. Kontakt din nåværende registrar, vanligvis hostingleverandøren din, og be om AuthInfo-koden.
  2. Kontroller at du har mottatt e-posten med autoriseringskoden i innboksen.
Tips: Før du flytter domenet bør du ta en sikkerhetskopi av alt innholdet du vil beholde, som nettstedet, databasen og e-post. Det er bare domenet ditt som blir flyttet. Innholdet må du flytte manuelt.

Steg 2 - Sende en bestilling på nettstedet vårt

Det neste steget er å sende en bestilling på webhosting på webstedet vårt og aktivere det.

1. Skriv inn domenet øverst til høyre på nettstedet vårt og trykk Enter.
  2. På den neste siden klikker du Ja, det er mitt domene.
  3. Velg pakken du vil ha og fortsett for å fullføre bestillingen.

Etter at du har fullført bestillingen sender vi deg en bekreftelse på e-post. Hvis du har betalt på nettet, vil bestillingen bli automatisk aktivert. Hvis du valgte betaling via bank, må du aktivere selv med en SMS-kode.

Tips: E-postadressen som du oppgir under Kundeopplysninger blir kontaktmailen din.

Steg 3 - Oppgi AuthInfo-kode

For å fullføre flyttingen må du oppgi AuthInfo-koden.

1. Åpne bekreftelsen du fikk på e-post fra oss.
  2. Klikk på Gå til flytting av domene-siden.
  3. Lim inn AuthInfo-koden (Auth ID) i det tomme feltet og klikk på Flytt.

Domenet ditt er nå flyttet til One.com. Hvis det ikke fungerer med en gang, er det fordi DNS-hurtigbufferet ikke er oppdatert. Dette kan ta opptil to timer.

Les mer om overføringsprosedyren på Denic.de