Hvordan flytter jeg en komponent fra mal til side?

Det er mulig å flytte komponenter mellom malen og en side.

1. Klikk på komponenten du vil flytte og hold venstre museknapp nede.
  2. Trekk den til toppen av siden til enten fanen Rediger side eller Rediger mal.
  3. Vent til du ser at du har byttet modus og plasser komponenten der du ønsker.
Tips: Du kan også kopiere komponenter til andre sider. Velg komponenten du vil kopiere og trykk Ctrl/Command + C. Gå til siden som du vil flytte komponenten til og trykk Ctrl/Command + V.
You can move a component between page and template