Hvordan flytter jeg .be-domenet mitt til One.com?

Denne stegvise veiledningen forklarer hvordan du flytter .be-domenet til One.com.

Steg 1 - Kontrollere e-postadresse og flyttestatus for domenet

Når du skal flytte et .be-domene til en annen registrar, trenger du en overføringskode (Auth-ID). Denne koden sendes til e-postadressen som er registrert for domenet ditt. Domenet må også være tilgjengelig for flytting.

1. Søk etter domenet ditt i WHOISwww.dnsbelgium.be.
  2. Sørg for at du har tilgang til registrantens e-postadresse. Vennligst kontakt din nåværende registrar hvis denne må oppdateres.
  3. Kontroller at overføringsstatusen for domenet er satt til tillatt. hvis ikke må du kontakte registraren din for å endre dette.
Tips: Du kan også selv be om en overføringskode. Søk etter domenet ditt på dnsbelgium.be, gå ned til Request Transfercode og klikk på YES og deretter YES igjen.

Steg 2 - Sende inn en bestilling på vært nettsted

Det neste steget er å sende inn en bestilling på webhosting på vårt nettsted og aktiver den.

1. Skriv inn domenet øverst til høyre på nettstedet og trykk på Enter.
  2. På den neste siden klikker du på Ja, det er mitt domene.
  3. Velg hvilken pakke du ønsker og fortsett for å fullføre bestillingen.

Etter at du har sendt inn bestillingen sender vi deg en bekreftelse på e-post. Hvis du har betalt på nettet, vil bestillingen aktiveres automatisk. Hvis du betaler via bank, må du aktivere ordren med en SMS-kode.

Tips: E-postadressen du oppgir underKundeopplysninger blir e-postadressen vi bruker for å kontakte deg.

Steg 3 - Skriv inn overføringskode (Auth-ID)

Straks du aktiverer orden, vil vi be om en overføringskode.

1. Åpne e-posten du har mottatt fra dnsbelgium.be og kopier overføringskoden.
  2. Åpne bekreftelsen fra One.com i innboksen og klikk på Gå til flytting av domene-siden
  3. Lim inn overføringskoden (Auth-ID) i feltet og klikk på Godkjenn.

Domenet ditt er nå flyttet til One.com. Hvis det ikke fungerer med en gang, er dette fordi DNS-hurtigbufferet ikke er oppdatert. Dette tar vanligvis rundt én time.

Les mer om flytting på dnsbelgium.be
Karantene: Når et .be-domene utløper blir det satt i karantene i 40 dager. I denne perioden er det ikke mulig å bruke domenet. Det er mulig å reaktivere domenet igjen mot et gebyr. Den eneste personen som kan reaktivere domenet er registranten. Etter at karanteneperioden er utløpt, blir domenet tilgjengelig for registrering igjen.