Hvordan endrer jeg mitt mail passord?

Du kan endre passordet for en e-postkonto to steder:

Via kontrollpanelet under "E-post administrasjon"
I Webmailen under "Innstillinger"

Endre passordet via kontrollpanelet

Hvis du har glemt passordet til webmailen kan du endre det via kontrollpanelet hos One.com under E-post Administrasjon. Her kan du administrere alle e-postkontoene på domenet ditt.

Hvis du ikke har tilgang til Kontrollpanelet, kan du kontakte vår support eller administratoren for nettstedet for mer informasjon.

1. Logg på ditt konrollpanelet hos One.com.
  2. Klikk på E-post administrasjon.
  3. Finn e-postadressen du vil endre passordet for under Kontoer.
  4. Klikk på Rediger under Egenskaper på høyre side av skjermen.
  5. Skriv inn det nye passordet.
  6. Bekreft det nye passordet ved å skrive det inn på nytt.
  7. Klikk på Lagre for å lagre endringene.
Merk: Det kan ta opptil 5 minutter før du kan logge inn med det nye passordet.
Change your email password under Mail administration in the control panel

Endre passordet i Webmail

Hvis du husker passordet til Webmail kan du endre det fra Webmail. Du trenger ikke å logge på Kontrollpanelet for å gjøre dette.

1. Logg på Webmail med e-postkontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger øverst på skjermen.
  3. Klikk på Kontoadministrasjon i menyen til venstre.
  4. Skriv inn det nye passordet.
  5. Bekreft det nye passordet ved å skrive det inn på nytt.
  6. Klikk på Lagre øverst på skjermen for å lagre endringene.
Tips: Når du skriver inn det nye passordet viser den fargede streken nedenfor passordfeltet hvor sterkt passordet er. Jo lengre strek, desto sterkere passord. Lær mer om hvordan du velger et sterkt passord.
Change your email password directly in Webmail under Settings