Hvordan bruker jeg Google Fonts i Nettsidebyggeren?

Google Fonts er en database med mer enn 700 gratis skrifttyper egnet for web. Hvis du ikke finner en skrifttype du liker i Nettsidebyggeren, kan du prøve Google Fonts.

1. Velg komponenten Tekst i Nettsidebyggeren.
  2. Klikk på tannhjul-ikonet ved siden av skrifttypen under Formatering, under fanen Egenskaper.
  3. Under Legg til en skrifttype på nettstedet skriver du inn den skrifttypen du vil legge til eller velger en fra rullegardinmenyen.
  4. Bruk piltastene til å navigere gjennom listen. I boksen under rullegardinmenyen kan du se utseendet til skrifttypen du har valgt.
  5. Når du har funnet en skrifttype du liker, klikker du på Legg til skrift for å legge den til i dine skrifttyper i Nettsidebyggeren.

Not enought fonts? Pick a font from Google.
Tips: Klikk på Søk etter skrifter hos Google Fonts hvis du vil søke og filtrere skrifttyper etter ulike kriterier. Hvis du har funnet den skrifttypen du vil ha, ser du etter navnet i rullegardinmenyen i Nettsidebyggeren.