Hvordan betaler jeg?

Hvor kan jeg betale?
Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruke?
Kan jeg betale flere faktura samtidig?

Hvor kan jeg betale?

Når det foreligger en ubetalt faktura, vil det vises en knapp i ditt kontrollpanel hos One.com. Klikk på knappen for å betale.

Unpaid invoice in the Control Panel

Alle ubetalte fakturaer koblet til dette brukernavnet vises. Kryss av i feltene for fakturaene du ønsker å betale og oppgi betalingsinformasjonen.

Pay invoices

Når betalingen din er mottatt blir dette oppdatert i kontrollpanelet. Vi sender deg også en bekreftelse på e-post.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruke?

Du kan betale for dine abonnementet eller andre tjenester med:

• Kredittkort (VISA, MasterCard, Dankort, etc.)
  • PayPal

I følgende land kan du også betale ved hjelp av bankoverføring:

Belgia, Danmark, Frankrike, Italia, Nederland, Norge, Spania, Sverige, Tyskland og Storbritannia.

I noen land tilbyr vi også lokale betalingsmetoder. Du kan se hvilke betalingsmetoder som er tilgjengelig for deg under Abonnement i kontrollpaneletet.

Tips: Hvis du velger å betale med bankoverføring må du oppgi ordrenummer og hvilket domene du betaler for. Hvis du ikke oppgir disse opplysningene vil vi ikke vite hvordan vi skal postere betalingen din.

Kan jeg betale flere faktura samtidig?

Ja, alle ubetalte faktura under samme brukernavn vises når du starter en betaling. Kryss av i boksene for fakturaen(e) du ønsker å betale.