Hvis du trenger mer enn én bruker til webhotellet

Du kan opprette gjestebrukere og gi dem tilgang til utvalgte funksjoner i kontrollpanelet. På denne måten kan du gi andre tilgang til å administrere ulike funksjoner på webhotellet, uten at du må dele ditt personlige passord.

Opprette en gjestebruker

1. Logg på kontrollpanelet og klikk på Gjestebruker.
  2. Klikk på Legg til ny gjestebruker.
  3. Skriv inn e-postadressen til den nye brukeren. Denne e-postadressen brukes til innlogging.
  4. Angi tillatelser ved å krysse av i boksene.
  5. Klikk på Legg til.

En e-post med en lenke til å opprette passord blir nå sendt til gjestebrukeren.

Merk: Hvis det allerede finnes en bruker med denne e-postadressen, vil gjestebrukeren ikke motta en e-post. Domenet vil derimot bli lagt til under eksisterende pålogging og bli synlig på kontrollpanelet.
Enter the email address of the guest user, set permissions and click Add.