Virus- en spamfilter configureren

Selecteer Configuratiescherm om de virus- en spamfilter in te stellen

Voer het Domain (Domein) en Password (Wachtwoord) van het codeformulier in. Klik op Log on (Inloggen).

Log in op het Configuratiescherm om de virus- en spamfilter in te stellen.

Selecteer Virus & Spam

Klik op het Virus- en Spamfilter icoon in het Configuratiescherm.

Ga naar het e-mailaccount dat u wilt beschermen en schuif de schakelaar naar rechts.

Selecteer het e-mailadres waarvan u de virus- en spaminstellingen wilt aanpassen.

Het filter is nu geactiveerd en de kleur van de schakelaar verandert naar groen. Lees de uitleg in het Configuratiescherm voor meer informatie.

Bepaal uw virus- en spaminstellingen.