MySQL wachtwoord

U kunt het wachtwoord van uw database wijzigen onder PHP & Database - MariaDB in uw One.com configuratiescherm.

PHP and MySQL in the Control Panel

Bekijk uw huidige MariaDB-wachtwoord

Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u dit terugvinden onder het oog icoon rechts van uw scherm.

Click to show or hide your password

Klik op het pen icoon als u het wachtwoord wilt wijzigen. Vul uw nieuwe wachtwoord in en klik op het rondraaiende pijltjes icoon om dit op te slaan.

Change password database
Let op: Vergeet niet om de logingegevens te updaten in elk CMS dat u gebruikt, zoals Wordpress.

WordPress database connectie gegevens bijwerken