Update uw MariaDB-wachtwoord

U kunt het wachtwoord van uw database wijzigen onder PHP & Database - MariaDB in uw One.com configuratiescherm.

Ga naar Geavanceerd om het MySQL wachtwoord aan te passen.

Bekijk uw huidige MariaDB-wachtwoord

Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u dit terugvinden onder het oog icoon rechts van uw scherm.

Ga verder naar het formulier voor het veranderen van uw MySQL wachtwoord.

Klik op het pen icoon als u het wachtwoord wilt wijzigen. Vul uw nieuwe wachtwoord in en klik op het rondraaiende pijltjes icoon om dit op te slaan.

Geef twee maal het nieuwe MySQL wachtwoord in en bevestig het wachtwoord.

Let op: Vergeet niet om de logingegevens te updaten in elk CMS dat u gebruikt, zoals Wordpress.