Wat is het One.com Referral Programma?

Werk samen met One.com en word ambassadeur!

Met het One.com referral programma verdient u een geldbonus voor elke nieuwe klant die u naar ons doorverwijst. Deel uw persoonlijke referral link met zoveel mensen als u wilt. Er is geen maximum geldbedrag dat u kunt verdienen.

Hoe werkt het?

Iedereen met een One.com abonnement kan meedoen.

1. Log in op uw One.com configuratiescherm en ga naar Referral programma.
  2. Kopieer uw persoonlijke referral link en deel het zo vaak u wilt.
  3. Een nieuwe klant moet op uw link klikken en vervolgens een bestelling plaatsen.
  4. Zodra de nieuwe bestelling voor 15 dagen actief is, krijgen zowel u als onze nieuwe klant een geldbonus. Bekijk het geupdate referral overzicht via referral programma in uw configuratiescherm.

referral program

Let op: Meer informatie vindt u in de voorwaarden van ons referral programma.