Hoe maak ik van mijn startpagina een normale pagina?

1. Selecteer de pagina die is ingesteld als startpagina en klik op het tandwielicoon. U herkent de startpagina aan het icoon met het huisje.
  2. Vervolgens klikt u op hetInformatie icoon, dit is een cirkel met de letter I.
  3. In het pop-up scherm vinkt u het vakje uit voor Gebruik als startpagina linksonder in uw scherm.
  4. Klik op Opslaan om de wijzigingen te bewaren.
Let op: Als uw website geen startpagina heeft, dan dient u de exacte paginalocatie in te typen om deze te laten zien, bijvoorbeeld: one-example.com/start.html.
Check the box to make this page not your start page