Kan ik e-mails verzenden vanaf mijn website?

Ja, het is mogelijk e-mails te verzenden vanaf uw website met behulp van een script.

Er zijn verschillende manieren waarop u dit kunt doen. We raden u aan om methode 1 te gebruiken zoals hieronder beschreven.

Methode 1 - Verzend e-mails door middel van PHP's "mail" functie (aanbevolen)

Wij raden u aan om PHP's "mail" functie te gebruiken:

Meer informatie over PHP's "mail" functie

Het "Aan:" en "Van:" adres moet een bestaand e-mailadres zijn op uw domein bij One.com.

Methode 2 - Verzend e-mails door middel van SMTP

Als u liever e-mails wilt verzenden middels SMTP via een script op uw website, gebruik dan de volgende instellingen:

Host: mailout.one.com
Poort: 587
Encryptie: TLS
Authenticatie: Gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord

Het "Van:" adres een bestaand e-mailadres zijn op uw domein bij One.com en overeenkomen met het e-mailadres dat gebruikt wordt ter authenticatie.

Meer informatie over PHP's "mail" functie
Hoe stel ik FormMail in?
Hoe kan ik nieuwsbrieven versturen via One.com?