Hoe voeg ik een nieuwe pagina toe?

Stap 1 - Selecteer Nieuwe Pagina
Stap 2 - Kies een lay-out
Stap 3 - Voer een naam in
Step 4 - Klaar!

Stap 1 - Selecteer Nieuwe Pagina

Klik op + Nieuwe pagina in de tab Pagina.

Click New Page (Duplicate)

Stap 2 - Kies een lay-out

Kies een van de standaard lay-outs, of kies een lege pagina. Uw nieuwe pagina zal gebruik maken van het huidige actieve template

Klik op Bekijk om een voorbeeld te zien van de lay-out. Klik op Toevoegen.

Select a layout for your new page
Tip: U kunt ook een link toevoegen naar een externe of bestaande pagina van uw menu, bijvoorbeeld naar uw galerij of blog. Klik in het pop-up venster in het linker menu op Link.

Stap 3 - Voer een naam in

Voer een naam in voor uw pagina en klik op OK om op te slaan. De naam is nu zichtbaar in uw menu.

Enter a name for the new page

Step 4 - Klaar!

U kunt nu beginnen met het opmaken van uw pagina.

The new page is now created and can be edited