Hoe beweeg ik een component tussen pagina en template?

Het is mogelijk om componenten te verplaatsen tussen de template en een pagina.

1. Klik op het component dat u wilt verplaatsen en houdt de linkermuisknop ingedrukt.
  2. Sleep het naar de top van de pagina naar de Bewerk pagina of deBewerk template tab.
  3. Wacht tot de tab verspringt en plaats het component waar u wilt.
U kunt de componenten ook kopiëren naar verschillende pagina's. Selecteer het component dat u wilt kopiëren en typ Ctrl/Command + C. Ga naar de pagina waar u het component naartoe wilt verplaatsen en typ Ctrl/Command + V.
You can move a component between page and template