Hoe maak ik een startpagina?

Stap 1 - Open Website Builder
Stap 2 - Ga naar pagina-informatie
Stap 3 - Gebruik als startpagina
Stap 4 - U bent klaar!

De startpagina van uw website is de eerste pagina die uw bezoekers zien als ze naar uw domein gaan. Als uw website geen startpagina heeft, zal deze online niet zichtbaar worden. In deze handleiding leest u hoe u in Website Builder een startpagina instelt.

Stap 1 - Open Website Builder

Log in op uw One.com configuratiescherm en open Website Builder.
Selecteer de pagina die u als startpagina wilt instellen in het linkermenu en klik op het tandwieltje.

Tip: U herkent uw huidige startpagina door het kleine huisicoontje in het linkermenu.
Select the page that you want to make your start page

Stap 2 - Ga naar pagina-informatie

Klik vervolgens op het informatie icoon, een cirkel met daarin de letter i.

Website Builder page options

Stap 3 - Gebruik als startpagina

In het pop-up venster ziet u linksonder het veld Gebruik als startpagina staan.
Klik op Opslaan om de wijziging op te slaan.

Check make this page my start page

Stap 4 - U bent klaar!

Uw startpagina is nu gewijzigd.

Your start page has now been changed