Hoe maak ik een link in Website Builder?

Stap 1 - Selecteer de tekst
Stap 2 - Klik op het linkicoon
Stap 3 - Kies waar u naar wilt linken.
Stap 4 - Open link in nieuw venster
Stap 5 - Dat was het!

Stap 1 - Selecteer de tekst

Klik om het component te wijzigen en selecteer die tekst waarvan u een link wilt maken.

Select the text you want to link to

Stap 2 - Klik op het linkicoon

Klik onder Eigenschappen op het linkicoon. Het lijkt op een keten.

Click the link icon

Stap 3 - Kies waar u naar wilt linken.

U kunt naar verschillende items linken.

• Pagina in Website Builder - Link naar een bestaande pagina in Website Builder, bijvoorbeeld naar uw contactpagina.
  • Bestand - Link naar een bestand op uw webruimte, bijvoorbeeld een pdf met uw algemene voorwaarden.
  • Externe URL - Link naar een andere website, bijvoorbeeld een interessant artikel of handleiding.
  • E-mail - Voeg een e-maillink toe. Als een bezoeker op deze link klikt, wordt een nieuw e-mailbericht geopend in het standaard mailprogramma.

Add a link to an existing page

Stap 4 - Open link in nieuw venster

U kunt selecteren of de link geopend moet worden in een nieuw browservenster. Bijvoorbeeld als u linkt naar een externe website.

Deze optie is niet beschikbaar als u naar een e-mailadres linkt.

Choose if you want the link to open in a new window

Stap 5 - Dat was het!

Klik op Opslaan om de link aan te maken en klik op Publiceren om de wijziging online te zetten.

Tip: Hoe de link eruit zal zien wordt bepaald door uw Globale opmaakprofielen. Klik op het tandwielicoon naast het linkicoon om de stijl aan te passen.
Your link has been created