Hoe krijg ik toegang tot de database met phpMyAdmin?

phpMyAdmin is een open source tool waarmee u uw MySQL database(s) kunt beheren. Dit staat standaard geïnstalleerd voor uw domein. In PhpMyAdmin kunt u uw tabellen importeren, exporteren, optimaliseren of verwijderen.

Indien uw website gebruik maakt van een database, worden alle gegevens van uw website in deze database bewaard. Bijvoorbeeld, Wordpress bewaart al uw berichten, commentaren en artikelen in een database.

Stap 1 - Log in
Step 2 - Selecteer database
Stap 3 - Administratie
Let op: Wees zeer voorzichtig wanneer u in phpMyAdmin werkt, het is namelijk niet mogelijk om wijzigingen ongedaan te maken. Wij raden u aan om een backup te maken, voordat u wijzigingen aanbrengt.

Stap 1 - Log in

Log in op uw configuratiescherm via www.one.com en klik op PHP & MySQL.

PHP and MySQL in the Control Panel

Step 2 - Selecteer database

Klik naast phpMyAdmin in de rechter bovenhoek, op Selecteer database en kies de database waar u toegang toe wilt.

Select your new database

Stap 3 - Administratie

Een nieuw venster wordt geopend met uw database in phpMyAdmin. Bekijk de handleidingen hieronder om meer te weten te komen over de verschillende acties die u uit kunt voeren.

View your database in phpMyADMIN