Hoe kan ik het wachtwoord van mijn e-mail wijzigen?

U kunt het wachtwoord voor een e-mail account op twee manieren wijzigen:

In het configuratiescherm onder E-mailbeheer
In Webmail onder Instellingen

Wijzig het wachtwoord in het configuratiescherm

Als u uw wachtwoord voor Webmail vergeten bent, kunt u dit wijzigen in uw One.com configuratiescherm onder E-mailbeheer. Hier kunt u alle e-mailaccounts op uw domein beheren.

Als u geen toegang heeft tot het configuratiescherm, kunt u onze technische ondersteuning of uw websitebeheerder contacteren voor meer informatie.

1. Log in op uw One.com configuratiescherm.
  2. Klik op E-mailbeheer.
  3. Zoek het e-mailadres op waar u het wachtwoord van wilt wijzigen onder Accounts.
  4. Klik op Bewerken onder Eigenschappen aan de rechterkant van uw scherm.
  5. Voer uw nieuwe wachtwoord in.
  6. Bevestig uw nieuwe wachtwoord door het opnieuw in te voeren.
  7. Klik op Opslaan om uw wijzigingen op te slaan.
Let op: Het kan tot 5 minuten duren voordat uw nieuwe wachtwoord actief is.
Change your email password under Mail administration in the control panel

Wijzig uw wachtwoord in Webmail

Als u uw oude wachtwoord nog weet kunt u dit wijzigen vanuit Webmail. U heeft hiervoor geen toegang nodig tot het configuratiescherm.

1. Log in op Webmail met uw e-mailaccount.
  2. Klik op Instellingen bovenaan het scherm.
  3. Klik op E-mailaccountbeheer in het menu aan de linkerkant.
  4. Voer uw nieuwe wachtwoord in.
  5. Bevestig uw nieuwe wachtwoord door het opnieuw in te voeren.
  6. Klik op Opslaan bovenin het scherm om uw wijzigingen op te slaan.
Tip: Wanneer u een nieuw wachtwoord invoert geeft de gekleurde lijn eronder aan hoe sterk het wachtwoord is. Hoe langer de lijn, des te sterker het wachtwoord. Meer informatie over het kiezen van een sterk wachtwoord.
Change your email password directly in Webmail under Settings