Hoe kan ik betalen?

Waar kan ik betalen?
Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Kan ik meerdere facturen in één keer betalen?

Waar kan ik betalen?

Wanneer er een openstaande factuur is, verschijnt er een knop in uw Configuratiescherm. Klik op de knop om de factuur te betalen.

Unpaid invoice in the Control Panel

Alle onbetaalde facturen verbonden aan deze login worden weergegeven. Vink één of meer vakjes aan van de rekening(en) die u wilt betalen en voer uw betaalgegevens in.

Pay invoices

Zodra uw betaling is ontvangen, wordt dit weergegeven in het Configuratiescherm. Wij sturen u ook een bevestiging via e-mail.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

U kunt uw abonnement(en) en/of andere diensten online betalen via:

• Creditcard (VISA, Mastercard, etc.)
  • PayPal

In de volgende landen kunt u ook betalen via bankoverschrijving:

België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden en Engeland.

In sommige landen bieden wij ook lokale betalingsmogelijkheden aan. U kunt de voor u beschikbare betaalmogelijkheden vinden onder Abonnement in uw One.com Configuratiescherm.

Tip: Als u er voor kiest om te betalen via een bankoverschrijving, vermeld dan altijd het bestelnummer en het domein waarvoor de betaling bestemd is. Als deze informatie ontbreekt weten wij niet voor welk abonnement de betaling is en kunnen wij deze niet verwerken.

Kan ik meerdere facturen in één keer betalen?

Ja, alle onbetaalde facturen onder dezelfde login zijn zichtbaar wanneer u een betaling start. Vink één of meer vakjes aan van de rekening(en) die u wilt betalen.