Hoe verwijder ik een pagina?

1. Selecteer de pagina die u wilt verwijderen onder de Pagina tab aan de linkerkant.
  2. Klik op het Tandwielicoon rechts van de paginanaam.
  3. In het menu dat verschijnt klikt u op het Verwijder icoon. Dit ziet eruit als een kleine prullenbak.
  4. Klik op Verwijder in het pop-up venster om te bevestigen dat u de pagina definitief wilt verwijderen.
Tip: In plaats van een pagina definitief te verwijderen, kunt u ook een pagina verbergen, zodat deze niet gepubliceerd wordt.
Click the bin icon to delete a page