Als u meer dan één login voor uw account nodig heeft

U kunt Gastgebruikers aanmaken en die toegang geven tot geselecteerde functies in uw Configuratiescherm. Op deze manier kunt u iemand toegang geven tot verschillende functies op uw account, zonder dat u uw persoonlijke wachtwoord hoeft te delen.

Maak een gastgebruiker aan

1. Log in op uw One.com configuratiescherm en klik op Gastgebruikers.
  2. Klik op Nieuwe gastgebruiker toevoegen.
  3. Voer een e-mailadres in van de nieuwe gebruiker. Dit e-mailadres zal gebruikt worden om in te loggen.
  4. Stel de gebruikersrechten in door een vinkje te zetten voor de verschillende opties.
  5. Klik op Toevoegen.

Een e-mail met daarin een link om een wachtwoord aan te maken is nu verstuurd naar de gastgebruiker.

Let op: Als er al een login bestaat met dit e-mailadres krijgt de gastgebruiker geen e-mail. Het domein wordt dan alleen toegevoegd aan deze bestaande gebruiker en wordt zichtbaar in het One.com configuratiescherm van deze gebruiker.
Enter the email address of the guest user, set permissions and click Add.