Kevät tarjous: nyt webhotelli 3 kk maksutta ja verkkotunnukset jopa -90%. **

Osta nyt
.com
$ 3.99 $ 26.99 /1. vuosi
.one
$ 1.99 $ 16.99 /1. vuosi

Kirjaudu sisään

Ohjauspaneeli Webmail Website Builder Verkkokauppa File Manager WordPress

Tietosuojaseloste

Yleinen tietosuoja-asetus

Voimassa 1.1.2022 alkaen

Tässä tietosuojaselosteessa selvitetään, miten one.com kerää, käyttää ja luovuttaa sinusta tietoja, kun käytät verkkosivustoa, mobiilisovelluksia ja muita verkon tuotteita ja palveluja (yhteisesti ”palvelut”) tai kun olet muuten vuorovaikutuksessa kanssamme.

Voimme muuttaa tätä tietosuojaselostetta aika ajoin. Jos teemme muutoksia, korjaamme selosteen yläosassa olevan päivämäärän ja kulloisistakin muutoksista riippuen voimme antaa sinulle lisätietoja. Kannustamme sinua tarkistamaan tietosuojaselosteen aina, kun käytät palvelujamme, jotta pysyt ajan tasalla tiedotuskäytännöistämme ja siitä, miten voit auttaa itse suojaamaan yksityisyyttäsi.

1. Henkilötietojen kerääminen

1.1 Kerääminen oston yhteydessä

Kun ostat one.comilta, one.com kerää yhteystietosi ja syntymäaikasi.

Kun haluat rekisteröidä tiettyjä maakohtaisia verkkotunnuksia, voimme edellyttää lisätunnistautumista. Joissain maissa meillä on lakisääteinen velvollisuus pyytää sosiaaliturvanumerosi (esim. Tanskassa, vrt. Tanskan laki ylätason verkkotunnuksista, vrt. Tanskan tietosuojalain 11 § 2 momentin 1 kohta), jotta voimme rekisteröidä verkkotunnuksen puolestasi. Jos suostut uutiskirjeisiimme, pyydämme sähköpostiosoitteesi tätä tarkoitusta varten.

Voit auttaa one.comia pitämään henkilötietosi paikkansa pitävinä päivittämällä yhteystietosi kohdassa ”one.com control panel” (one.comin ohjauspaneeli). Kehotamme sinua toimimaan niin joka kerran, kun tietosi muuttuvat.

1.2 Muu kerääminen

Kun vierailet palveluissamme tai käytät niitä, keräämme sinusta automaattisesti, muun muassa seuraavia tietoja:

  • Kirjautumistiedot: kirjaamme tietoja siitä, miten käytät palvelujamme, mukaan lukien käyttämäsi selaimen tyypin, käyntiajat, katsotut sivut, IP-osoitteesi ja sivun, jolla kävit ennen palveluihimme siirtymistä.
  • Laitetiedot: keräämme tietoja laitteesta, jota käytät vierailuun palveluissamme, mukaan lukien tiedot laitteen ohjelmistosta ja laitteistosta, MAC-osoitteesta (Media Access Control, ”MAC”) osoitteen ja muita ainutkertaisia laitetunnisteita, mobiiliverkon tietoja ja aikavyöhykkeen.
  • Käyttötiedot: keräämme tietoja siitä, miten käytät palvelujamme, mukaan lukien se, mitä sovelluksia käytät.
  • Kulutustiedot: keräämme tietoja siitä kulutustapojasi liittyen siihen, miten käytät palvelujamme, mukaan lukien tekemäsi ostokset.
  • Evästeillä ja muilla seurantatekniikoilla kerätyt tiedot: käytämme tietojen keräämiseen useita tekniikoita, ja niihin voi sisältyä evästeiden lähettäminen tietokoneeseesi tai mobiililaitteeseesi. Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneesi kiintolevylle tai laitteen muistiin ja jotka auttavat meitä parantamaan palvelujamme ja sinun kokemustasi sekä saamaan selville, mitkä palvelujemme osa-alueet ja toiminnot ovat suosittuja. Katso lisätietoja evästeselosteestamme.
  • Jäljitteitä (jotka tunnetaan myös nimellä ”seurantapikselit”) käyttäen saadut tiedot. Jäljitteet ovat elektronisia kuvia, joita voidaan käyttää palveluissamme ja sähköpostiviesteissämme apuna toimitettaessa evästeitä, laskettaessa käyntikertoja sekä käytön ja kampanjan tehokkuuden käytön ymmärtämiseksi.
  • Keräämme muitakin tietoja, joita luovutat meille suoraan, esim. silloin kun osallistut kilpailuun ja tarjoukseen, pyydät asiakastukea, lähetät meille sähköpostia tai olet vuorovaikutuksessa kanssamme muuten. Meidän sinusta keräämiemme tietojen tyypit sisältävät sinun nimesi, sähköpostiosoitteesi ja kaikki muut tiedot, jotka päätät luovuttaa.
  • Voimme hankkia tietoja muistakin lähteistä ja yhdistellä niitä palvelujemme kautta keräämiimme tietoihin. Voimme kerätä tietoja myös sovelluskaupoista, kun lataat tai päivität jonkin sovelluksistamme.

HubSpotin käyttö

Käytämme markkinointitoimintojemme hallintaan ja optimointiin ratkaisuja, jotka tarjoaa HubSpot, Inc, Two Canal Park, Cambridge, MA 02141, USA (jäljempänä HubSpot). Voimme käyttää tätä työkalua markkinointisähköpostien lähettämiseen (esim. uutiskirjeet tai kyselyt) ja sähköpostiemme menestymisen (esim. avausprosentti) seuraamiseen. Käytämme sitä myös sosiaalisen median tiliemme hallintaan. Jos olet antanut suostumuksesi sähköpostiosoitteesi tai muiden antamiesi yhteystietojen käyttöön mainosviestinnässä, käsittelemme sähköpostiosoitettasi HubSpotilla, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä suostumuksesi perusteella (oikeusperusta GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta). Jos et enää halua vastaanottaa tällaisia sähköposteja meiltä, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa vastaavan linkin kautta ja siten peruuttaa suostumuksesi tulevaisuuden osalta. Olemme tehneet tilausten käsittelysopimuksen HubSpotin kanssa GDPR:n 28 artiklan mukaisesti. Tiedot tallennetaan eurooppalaisiin tietokeskuksiin. Tietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen tarkoituksen täyttämiseksi tai niiden poistoa pyydetään. Lisätietoja HubSpotin suorittamasta tietojen käsittelystä löytyy täältä.

Niiltä osin kuin tilaat yhtiön/oikeushenkilön puolesta, tämä tietosuojaseloste on voimassa silloin, kun keräämme henkilötietoja sinusta yhteyshenkilönä.

2. Henkilötietojen käyttö

Voimme käyttää tietoja sinusta moniin eri tarkoituksiin, esimerkkeinä seuraavat:

  • meidän oikeutettu etumme tai sopimusperustainen velvollisuutemme tarjota, ylläpitää ja parantaa nykyisiä palvelujamme, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta ja b alakohta;
  • meidän oikeutettu etumme kehittää, parantaa ja optimoida uusia ja nykyisiä palveluja, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta;
  • meidän oikeutettu etumme tai sopimusperustainen velvollisuutemme lähettää sinulle teknisiä käyttöohjeita, päivityksiä, turvallisuusvaroituksia ja tukea ja hallinnollisia viestejä, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta ja b alakohta;
  • meidän oikeutettu etumme käsitellä sinun henkilötietojasi tiedottaaksemme sinulle one.comin ja muiden tarjoamista tuotteista, palveluista, tarjouksista, mainonnasta ja tapahtumista ja tarjotaksemme sinua kiinnostavia uutisia ja tietoja, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Lähetämme suoramarkkinointiaineistoa kuitenkin ainoastaan aiemman markkinointilupasi perusteella;
  • ilmoitusten, sisällön tai ominaisuuksien personoiminen ja räätälöinti henkilökohtaisesti sinulle – niin sanottu profilointi ja käyttötottumuksiin perustuva markkinointi lupasi perusteella, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta;
  • meidän oikeutettu etumme käsitellä ja järjestää kilpailuja ja palkintoja, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta; Lähetämme suoramarkkinointiaineistoa kuitenkin ainoastaan aiemman markkinointilupasi perusteella;
  • meidän oikeutettu etumme seurata ja analysoida palvelujamme koskevia trendejä, käyttöä ja toimintaa, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta;
  • meidän oikeutettu etumme liittää tai yhdistää muilta saamiamme tietoja ymmärtääksemme paremmin sinun tarpeitasi ja tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta;
  • palvellaksemme mitä tahansa muuta tarkoitusta, johon tiedot on kerätty, mukaan lukien edellytettävien palvelujen tarjoaminen, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta;
  • vastineena tietopyyntöön, jos uskomme luovuttamisen olevan jonkin sovellettavan lakisääteisen vaatimuksen mukaista, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohta ja
  • meidän oikeutettu etumme laatia tilastoja, teettää ja lähettää markkinatutkimuksia ja lähettää asiakastyytyväisyystutkimuksia, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta.

Voimme luovuttaa tietoja sinusta seuraavasti tai muualla tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla:

  • jos katsomme, että toimintasi eivät vastaa ehtojemme tai periaatteidemme henkeä tai kirjainta tai suojataksemme one.comin tai muiden oikeuksia, omaisuuta ja turvallisuutta. Käsittely perustuu meidän oikeutettuun etuumme, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta;
  • ajaaksemme meidän oikeutettua etuamme raportoida väärinkäytöstä tai ilmeisen laittomasta toiminnasta, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan e alakohta;
  • liittyen sulautumiseen, yhtiön omaisuuden myyntiin, koko liiketoimintamme tai sen osan ostoon toiseen yhtiöön tai tällaisesta neuvottelemiseen. Käsittely perustuu meidän oikeutettuun etuumme, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta;
  • liittyen sulautumiseen, yhtiön omaisuuden myyntiin, koko liiketoimintamme tai sen osan ostoon toiseen yhtiöön tai tällaisesta neuvottelemiseen, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 1 kohdan f alakohta;
  • voimme siirtää yhteystietosi erillisille yhtiöille, joilta olet saattanut ostaa lisäpalveluja one.comin kautta ja
  • voimme luovuttaa anonymisoituja tietoja, joista ei voida kohtuullisesti arvioiden tunnistaa sinua, ottaen huomioon kohtuulliset ja lailliset keinot.
  • Palvelussamme voidaan tarjota sosiaalisen jakamisen toimintoja ja muita integroituja työkaluja (kuten Facebookin ”tykkää”-painike), jonka avulla pystyt jakamaan meidän palveluissamme tekemiäsi toimia muissa medioissa ja päinvastoin. Tällaisten ominaisuuksien käyttö mahdollistaa tietojen jakamisen ystävillesi tai yleisesti sen mukaan, mitkä asetukset olet valinnut sosiaalisen jakamisen toiminnon tarjoavan tahon kanssa. Lisätietoja sosiaalisen jakamisen toimintoihin liittyvien tietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta on näitä toimintoja tarjoavien tahojen tietosuojaselosteissa.
  • Voimme sallia kolmansien tahojen lähettää ilmoituksia ja tarjota analytiikkapalveluja meidän palveluitamme koskien. Nämä tahot voivat käyttää evästeitä, jäljitteitä ja muita seurantatekniikoita kerätäkseen tietoja siitä, miten käytät palvelujamme, mukaan lukien IP-osoitteesi, MAC-osoitteesi, laitetunnisteet, ohjelmisto- ja laitteistotiedot, selaintiedot, aikavyöhyke ja käyttötiedot. one.com ja muut voivat käyttää näitä tietoja muun muassa datan analysointiin ja jäljittämiseen, tietyn sisällön suosittuuden selvittämiseen, omiin kiinnostuksiisi kohdennetun mainonnan ja sisällön esittämiseen ja sen parempaa ymmärtämiseen, miten toimit palveluissamme. Kolmansien tahojen analytiikkateknologioita on integroitu palveluihimme, joten jollet halua olla näiden teknologioiden kohteena, älä käytä palvelujamme tai vieraile niissä. Palveluihimme on voitu integroida myös kolmansien tahojen sovellusrajapintoja (API), joiden avulla muut pystyvät keräämään ja käsittelemään tietoja sinusta, mukaan lukien geopaikannustietosi, tarjotakseen sinulle räätälöityjä ilmoituksia, tarjouksia ja muuta sisältöä. Voit valvoa geopaikannustietojesi keräämistä ja käyttöä milloin tahansa. Voit ottaa paikannuspohjaiset palvelut pois käytöstä milloin tahansa mukauttamalla mobiililaitteesi asetuksia. Käsittely perustuu suostumukseesi, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.

3. Henkilötietojesi vastaanottajat

”Henkilötiedoillasi” tarkoitetaan tietoja, joita keräämme sinusta oston yhteydessä (joka on kuvattu kohdassa 1.1) ja muussa keräyksessä (joka on kuvattu kohdassa 1.2). Henkilötietoja voidaan myös siirtää edellä kohdassa 1.2 luetelluille tahoille.

3.1 Luovuttaminen muille one.com-yhtiöille

Luovutamme henkilötietojasi sellaisille vastaanottajille, joiden kanssa teemme yhteistyötä, kun käytämme kohdassa 2 kuvattuja henkilötietojasi. Näihin kuuluvat i) Filippiineillä, Ruotsissa, Norjassa, Alankomaissa ja Tanskassa sijaitsevat tukikeskuksemme, ii) palvelinpuistomme Tanskassa ja Norjassa ja iii) järjestelmäpalvelutoimintamme Tanskassa ja Intiassa. Nämä vastaanottajat käsittelevät (asiakas)tietojasi joissain tapauksissa tietojenkäsittelijöinä tehtyjen tietojenkäsittelysopimusten nojalla. Tukikeskuksemme käsittelevät (asiakas)tietojasi tietojenkäsittelijänä one.comin puolesta, kun on tarpeen antaa sinulle tukea. Verkkosivustoillemme syöttämäsi tiedot sijaitsevat tietokeskuksissamme. Jos käsittely tapahtuu tietoturvattomassa kolmannessa maassa, käytetään Euroopan komission vakiosopimuslausekkeita.

3.2 Luovuttaminen one.comin yhteistyökumppaneille

Käytämme lisäksi joukkoa kumppaneita ja alihankkijoita, joiden kanssa meillä on tietojenkäsittelysopimuksia, käsittelemään henkilötietoja ja suorittamaan tarvittaessa edellytettäviä palveluja. Näihin kuuluvat IT-palveluntarjoajat ja sellaiset, jotka skannaavat sinun verkkosivustosi tuotteidemme ja palvelujemme oston yhteydessä. Jos käsittely tapahtuu tietoturvattomassa kolmannessa maassa, käytetään Euroopan komissio vakiosopimuslausekkeita.

3.3 Siirto verkkotunnusviranomaisille

Osana velvollisuuksiamme verkkotunnuksen rekisteröijänä one.comin edellytetään luovuttavan verkkotunnusviranomaisille eri puolilla maailmaa tiettyjä tietoja asiakkaista, jotka rekisteröivät verkkotunnuksen one.comilta.

Nämä tiedot vaihtelevat verkkotunnusviranomaisten ohjeiden mukaan. Pääsääntöisesti luovuttamamme tiedot sisältävät sinun yhteystietosi (nimi ja osoite), mutta niihin voivat sisältyä myös sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja syntymäaikasi. Asianomainen verkkotunnusviranomainen voi saattaa nämä tiedot yleisön saataville verkkotunnusomistajien avoimiin ja helppopääsyisiin hakemistoihin (”whois”-tietokannat). Luovutuksen perustana on lakisääteinen velvollisuutemme, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohta.

3.4 Tietojen siirtäminen tuomioistuimille tai viranomaisille

Sinun (asiakas)tiedoillasi tarkoitetaan tietoja, joita olet sijoittanut verkkolevytilaasi one.comilla, esimerkkeinä sähköpostit, internet-sivut, valokuvat ja tietokantasisältö. one.com ei ota kantaa (asiakas)tietoihisi verkkolevytilasi tilillä tai arvioi niitä oikeudellisesti. Viittaamme tältä osin erillisinä laadittuihin asiakirjoihimme, joissa on lisätietoja tietojen luovuttamisesta tuomioistuimille tai viranomaisille. Luovutus tuomioistuimille tai viranomaisille perustuu oikeutettuun etuun oikeusvaateen esittämiseksi, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta, ja koska on tarpeen tehdä yleisen edun mukainen tehtävä, vrt. EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan e alakohta.

3.5 Tietojen siirto perintätoimistoille

Voimme siirtää henkilötietoja erillisinä rekisterinpitäjinä toimiville perintätoimistoille maksujen täytäntöönpanoa ja keräyssääntöjen noudattamista varten, ks. GDPR:n artikla 6 (1) (b) ja (c).

4. Henkilötietojen poistaminen

Poistamme henkilötietosi, kun emme tarvitse niitä enää yhteen tai useampaan edellä määriteltyyn tarkoitukseen. Yleensä tämä tarkoittaa, että säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin tilauksesi on vielä aktiivinen ja kun niitä tarvitaan palvelun ja tuen toimittamiseen. Muutoin säilytämme henkilötietojasi enintään 8 viikon ajan irtisanomisen jälkeen tai – lakisääteisistä edellytyksistä johtuen – pitempään (esim. kirjanpitoaineistoa on yleensä säilytettävää viisi vuotta kulloisenkin tilikauden päättymisestä).

Jos olet ilmoittautunut uutiskirjeemme tilaajaksi, henkilötietoja säilytetään, kunnes peruutat markkinointilupasi.

Henkilötietoja voidaan niin ikään säilyttää niin kauan kuin on tarpeen sen tarkoituksen vuoksi, jota varten ne on kerätty, tai pitempään, jos jossain sopimuksessa, sovellettavassa laissa näin edellytetään tai oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi. Jos olet antanut suostumuksesi evästeisiin, viittaamme evästeponnahdusikkunaan tähän liittyvien säilytysaikojen osalta.

Tietoja voidaan käsitellä tai tallentaa kauemminkin, jos ne ovat anonymisoidussa muodossa, palvelun parantamiseksi.

5. Evästeet

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä. Voit lukea lisää evästeiden käytöstä Asiakastietoselosteestamme.

6. Tietoturva

Olemme toteuttaneet tietoturvatoimenpiteitä varmistaaksemme, että sisäiset menettelymme täyttävät tiukan turvallisuuspolitiikkamme normit. Vastaavasti pyrimme suojaamaan sinun tietojesi laatua ja eheyttä. Tähän sisältyy tietojen salaus ja pseudonymisointi tai anonymisointi, milloin mahdollista.

Siihen sisältyy myös fyysisen ja loogisen pääsyn valvonta, varmuustallenteet, lokit, salattu viestintä ja muut riskienlieventämistoimet.

7. Sinun oikeutesi

Sinulla on milloin tahansa oikeus saada tietoosi meidän sinusta käsittelemämme henkilötiedot tiettyine lakisääteisine poikkeuksineen. Sinulla on niin ikään oikeus vastustaa henkilötietojesi keräämistä ja käsittelyä edelleen, mukaan lukien profilointi / automaattinen päätöksenteko sekä käsittely oman oikeutetun etumme puolesta. Lisäksi sinulla on oikeus vaatia oikaisemaan, tyhjentämään tai lukitsemaan henkilötietosi. Lisäksi sinulla on oikeus saada itseäsi koskevia tietoja, joita olet luovuttanut meille, ja siirtää luovutetut tiedot toiselle rekisterinpitäjälle (tietojen siirrettävyys).

Jos haluat tietää lisää tai käyttää jotain näistä oikeuksistasi, ota yhteyttä one.comiin.

8. Suostumuksen peruuttaminen

Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa, jolloin emme saa enää käsitellä henkilötietojasi, ellemme me voi jatkaa käsittelyä jonkin muun perusteen nojalla. Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, ota yhteyttä one.comiin. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

9. Tietojen muutokset jne.

Jos haluat meidän päivittävän, muuttavan tai poistavan henkilötietoja, joita me sinusta käsittelemme, jos haluat saada tiedot tai sinulla on kysyttävää edellä olevista ohjeista, voit ottaa yhteyttä one.comiin.

10. Valitukset

Jos haluat valittaa henkilötietojesi käsittelystä, ota meihin yhteyttä yllä olevassa osoitteessa. Voit ottaa yhteyttä myös Ruotsin tietosuojavaltuutetun toimistoon, osoite Drottninggatan 29, 104 20 Tukholma, Ruotsi.

11. Rekisterinpitäjä, yhteystiedot ja tietosuojavastaava

Rekisterinpitäjä
One.com Group AB
Carlsgatan 3
211 20 Malmö Ruotsi

Tietosuojavastaava
Bech-Bruun
DPO Service
Langelinie Allé 35
2100 Kööpenhamina Ø Tanska
+45 72 27 30 02