Tilføj en SPF record

Trin 1 - Gå til DNS
Trin 2 - Tilføj en record
Gem din SPF record

Ved at tilføje en SPF record kan du hjælpe med at undgå, at din email adresser bliver brugt til at sende spam uden din tilladelse. Dette kaldes email spoofing.

Hvordan virker SPF?

Med SPF kan du definere hvilke mailservere der kan sende mails fra dit domænenavn. Når en indgående mailserver modtager en mail fra dit domænenavn sammenligner den din SPF record med informationer fra den udgående mail server. Hvis disse ikke stemmer over ens, så vil mailen blive identificeret som uautoriseret og den vil ikke blive leveret.

Desværre er det ikke alle indgående mail servere der tjekker for SFP records. Så selvom du tilføjer en SFP record vil det ikke forhindre al spoofing.

Trin 1 - Gå til DNS

Log ind i dit kontrolpanel på One.com og klik på DNS.

Click DNS in the control panel

Trin 2 - Tilføj en record

Klik på Web DNS.
Under Personlige web-DNS-indstillinger tilføj følgende detaljer:

Domæne: Lad dette felt være tomt.
Type: TXT
TTL: 3600
Prioritet: 1
Værdi: v=spf1 include:_custspf.one.com -all

Bemærk: Når du vælger en TXT record under Type vises der en advarsel. Denne er kun relevant hvis du allerede har en eksisterende SPF record. Kontakt vores support hvis du er i tvivl.

Add a spf record under DNS in the control panel

Gem din SPF record

Tryk på det grønne + ikon for at gemme.

Save DNS settings

Du er nu færdig. Det tager op til 90 minutter inden ændringen træder i kraft.