Systemkrav til at installere One Photo

Vi anbefaler, at du altid installerer de seneste opdateringer til dit styresystem eller din enhed for at sikre kompatibilitet.

Skrivebordsapp

Skrivebordsappen fungerer på Windows og Mac OS X. For at installere One Photo klienten på din computer skal du have:

Windows

• 7
  • 8
  • 8.1
  • 10

Mac

• OS X Mountain Lion (10.8) op til El Capitan (10.11)

Om browserversion

Du kan overføre og downloade filer i de fleste moderne browsere, men One Photo virker bedst i den seneste version af:

• Chrome
  • Firefox
  • Microsoft Edge
  • Safari

Mobilapps

One Photo er også tilgængeligt via forskellige mobile enheder:

iPhone App

• iOS 8.1 eller nyere
  • iOS 8.1 kombatibel enhed
  • Et Apple ID til at få adgang i App Store

iPad App

• iOS 8.1 eller nyere
  • iOS 8 kombatibel enhed
  • Et Apple ID til at få adgang i App Store

Android App

• Android OS 4.1 og opefter