Opsætning af Outlook 2016/13 på Windows med EAS

Trin 1 - Klik på Filer
Trin 2 - Klik på + Tilføj konto
Trin 3 - Vælg manuel opsætning
Trin 4 - Vælg Exchange ActiveSync
Trin 5 - Indtast dine kontoindstillinger
Trin 6 - klik på Luk
Trin 7 - Så er du klar!

Følg denne guide for at opsætte Outlook 2016/13 på Windows med Exchange ActiveSync (EAS). Fordelen ved EAS i forhold til IMAP er, at det også synkroniserer din kalender og dine kontakter. Hvis du hellere vil bruge IMAP, skal du bruge guiden nedenunder.

Opsætning af Microsoft Outlook 2016 med IMAP

Det er kun standardkalenderen som synkroniseres. Hvis du vil synkronisere flere kalendere, kan du gøre det med CalDAV.

Opsætning af Outlook 2016 med CalDAV Synkronisering

Trin 1 - Klik på Filer

Åben Outlook og klik på Filer i det øvre højre hjørne.

Click File in the upper right corner

Trin 2 - Klik på + Tilføj konto

Klik på + Tilføj konto for at starte opsætningen.

Click the Add account button

Trin 3 - Vælg manuel opsætning

Vælg Manuel opsætning eller yderligere servertyper og klik på Næste for at fortsætte.

Select manual setup

Trin 4 - Vælg Exchange ActiveSync

Vælg Exchange ActiveSync og klik på Næste.

Select Exchange Activesync

Trin 5 - Indtast dine kontoindstillinger

Indtast dine kontoindstillinger:

• Mailserver: m.one.com
  • Brugernavn: din e-mailadresse

Klik på Næste for at for at fortsætte.

Enter your account settings, you need to enter m.one.com as server

Trin 6 - klik på Luk

Outlook vil nu prøve at logge ind med de oplysninger du lige indtastede. Hvis alt er korrekt vil opgaven fuldførelsen. Klik på Luk for at fortsætte.

Tip: Hvis Outlook ikke kan logge ind, så prøv vore EAS fejlfindingsguide for at finde ud af, hvad der er galt.
Your account settings are tested, click close to continue

Trin 7 - Så er du klar!

Din konto er nu opsat. Klik på Færdig for at se din indbakke eller klik på Tilføj en ny konto, hvis du vil opsætte en anden e-mailkonto.

Bemærk: Outlook vil nu synkronisere din indbakke med serveren. Hvis du har mange e-mails, kan dette tage et stykke tid.
You are all set! Click finish to close setup